Υπέγραψε και… πάει αγιασμό το νέο Number1 στον Πανθρακικό

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

–  Στην Κομοτηνή βρίσκεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του ThrakiSportS o Ντάνι Φερνάντες, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη υπογράψει το νέο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην ομάδα της Κομοτηνής και να παρίσταται το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, όπου θα γίνει και ο αγιασμός.

Ο Φερνάντες φέρεται εδώ και μέρες να αποτελεί την πρώτη επιλογή του Άκη Μάντζιου και του συνεργάτη του – προπονητή τερματοφυλάκων Γιάννη Πλαβούκου για την θέση του “άσου”, ώστε να πλαισιώσει τους νεαρούς Αθανασιάδη και Πασχαλάκη. Όπως είχε γράψει το ThrakiSportS, ενδιαφέρον υπήρχε και για το Αλέξανδρο Τζόρβα, αλλά με τον Φερνάντες να αποτελεί πρώτο φαβορί.

Ο Φερνάντες, που στο δεύτερο εξάμηνο της περσινής περιόδου αγωνίστηκε σαν δανεικός στον ΟΦΗ, φέρεται να είχε πρόταση και από τον ΠΑΟΚ, αλλά η περίπτωση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν προχώρησε. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γκολκίπερ της Τβέντε είχε προτάσεις και από τρεις ομάδες του εξωτερικού (Εστορίλ, Πεναφιέλ και Πάσος Φερέιρα).

Ωστόσο όλα δείχνουν ότι έκλεισε στον Πανθρακικό, ήδη υπέγραψε και σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThrakiSportS, θα παρίσταται το απόγευμα στον αγιασμό στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.