Συμμετοχή του Εθνικού σε σεμινάριο του ΣΕΓΑΣ στο ΟΑΚΑ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

– Στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου στο περιθώριο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Στίβου, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο το επόμενο σεμινάριο της Ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ, που όπως και πέρυσι θα αφορά στα σωματεία και στις ΕΑΣ. Το ξεχωριστό όμως ενδιαφέρον είναι ότι σε αυτό θα συμμετάσχει και ο ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Το θέμα του σεμιναρίου είναι «Στίβος και τοπική αυτοδιοίκηση. Δυνατότητες και προοπτικές συνεργασίας». Βασικός εισηγητής θα είναι ο Γιάννης Θεοδωρακόπουλος, Υπεύθυνος για θέματα αθλητισμού της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδας), πρώην δήμαρχος Πεύκης και γνωστός από τις μεταδόσεις αγώνων στίβου που έκανε επί δεκαετίες για λογαριασμό της ΕΡΤ.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα παραθέσουν τις εισηγήσεις τους, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Λιούμπας, ο αντιπρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης Κώστας Πατερόπουλος και ο γενικός συντονιστής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Μάκης Ασημακόπουλος. Όπως προαναφέρθηκε, το σεμινάριο θα γίνει το Σάββατο (19/7) με την ολοκλήρωση του πρωινού προγράμματος.