Το πάθημα έγινε μάθημα! Αλλαγές στα διαρκείας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

– Το πάθημα έγινε μάθημα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, που συνεχίζει την προπώληση των εισιτηρίων χωρίς πλέον να δίνεται η παραμικρή προτεραιότητα στους παλιούς κατόχους. Στα νέα διαρκείας πλέον δεν θα έχουμε τα φαινόμενα της περσινής σεζόν, που κάτοχοί τους ανακάλυψαν ότι ίσχυαν για τους αγώνες της κανονικής περιόδου αλλά όχι για το κύπελλο, το Λιγκ Καπ ή ακόμα και τα πλέι οφ!

Πλέον, όπως ρητά διευκρινίζεται, στην τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος, οι Ευρωπαϊκοί αγώνες, οι αγώνες του Κυπέλλου και του League Cup. Επίσης, τα εισιτήρια δεν διακρίνονται πλέον σε δύο κατηγορίες, τα (φτηνά) μπλε και τα (ακριβά) χρυσά. Είναι όλα gold, επιτρέπουν είσοδο μόνο στην μικρή κερκίδα και προφανώς έχουν και πιο αλμυρή τιμή.

Τέλος, διευκρινίζεται ότι έληξε η προθεσμία για ανανεώσεις, άρα όσοι πρόλαβαν πρόλαβαν και όσοι δεν τα κατάφεραν θα πρέπει να μπουν στην διαδικασία να εξασφαλίσουν ως νέοι κάτοχοι και όχι ως παλιοί, αν και πρακτικά αυτό δεν θα έχει διαφορά. Πάντως, δύο περίπου μήνες μετά την έναρξη της προπώλησης των εισιτηρίων, είναι προφανές ότι αυτά δεν έχουν εξαντληθεί.

Καλό θα ήταν πάντως όσοι επιθυμούν, να σπεύσουν να εξασφαλίσουν την θέση τους και να ενισχύσουν με τον οβολόν τους και την δικιά του κάρτα διαρκείας την ομάδα, που πέρυσι ξεπέρασε κάθε προσδοκία και έφτασε μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος. 

Αναλυτικά, το δελτίο τύπου που εξέδωσε η ομάδα:

Η ομάδα του ΤΑΑ ΕΘΝΙΚΟΣ Αλεξανδρούπολης ξεκίνησε ήδη την προπώληση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Με σεβασμό προς τους φιλάθλους της και θέλοντας να τους δείξει την ευγνωμοσύνη της για την στήριξή τους την προηγούμενη χρονιά έδωσε προτεραιότητα στους ήδη κατόχους εισιτηρίων διαρκείας από την προηγούμενη χρονιά. Αυτό ίσχυε μέχρι και τις 15 Ιουλίου 2014. Πλέον τα εισιτήρια διατίθενται προς όλους όσους επιθυμούν να τα προμηθευτούν. Υπενθυμίζουμε ότι φέτος θα ισχύσουν διαρκείας ΜΟΝΟ για την καινούργια κερκίδα. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας έχει αλλάξει η αρίθμηση των θέσεων, κάθε εισιτήριο διαρκείας θα επιτρέπει την είσοδο ΜΟΝΟ στον φέροντα την αντίστοιχη κάρτα και οι θέσεις είναι ΑΥΣΤΗΡΑ προσωπικές και μοναδικές για κάθε εισιτήριο.
Στην τιμή τους φέτος περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος, οι Ευρωπαϊκοί αγώνες, οι αγώνες του Κυπέλλου και του League Cup. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις και για κάποιες πρόσθετες παροχές προς τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας στα πλαίσια της προσπάθειας της ομάδας μας να ανταποδώσει με τον καλύτερο τρόπο την στήριξή σας. Για πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα γραφεία του Συλλόγου μας και στο τηλέφωνο 25510-28761.
Ελπίζουμε και φέτος η παρουσία σας να είναι μαζική και να παίξει τον καθοριστικό ρόλο που έπαιξε την προηγούμενη χρονιά και εμείς με την σειρά μας υποσχόμαστε να ξεπεράσουμε για άλλη μια φορά τις προσδοκίες όλων και να προσφέρουμε περισσότερες χαρές και συγκινήσεις και να εκπροσωπήσουμε άξια την πόλη μας και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με το ανταγωνιστικό και ισχυρό αγωνιστικό μας σύνολο.