Τέλος οι μεταγραφές για Πάνθραξ! Τι είπαν Μάντζιος, Τζελέπης και Καραολάνης…

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός του Πανθρκαικού στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Την τελετή τέλεσε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων  με την παρουσία πλήθους κόσμου που παραβρέθηκε στον καθιερωμένο αγιασμό της ομάδας της Κομοτηνής.

Ο κ. Παντελεήμων ευχήθηκε στους παίκτες, στο τεχνικό τιμ, και την διοίκηση της ομάδας να έχουν μια πολύ καλή σεζόν γεμάτη επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς, ενώ είχε και εγκάρδια κουβέντα με τους ιθύνοντες του συλλόγου, άλλωστε ο Σεβασμιότατος είναι φίλος του ποδοσφαίρου και δεν ήταν λίγες οι στιγμές πέρσι που έδωσε το παρών στης κερκίδες του γηπέδου της Κομοτηνής.

Σκληρή δουλειά υποσχέθηκε, σε δηλώσεις του, ο προπονητής του Πανθρακικού, Άκης Μάντζιος, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους της, ενώ έδωσε και την είδηση. «Έχουμε ξεκινήσει την προετοιμασία εδώ και δυο εβδομάδες και με τις ευχές της Εκκλησίας ξεκινάμε το 2ο στάδιο της προετοιμασίας. Το μόνο που χρειάζεται τώρα είναι σκληρή δουλειά, ώστε να εμφανιστούμε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος».

Σε ερώτηση για το δημοσίευμα του ThrakiSportS για την απόκτηση του Ντάνι Φερνάντες, ο κ. Μάντζιος επιβεβαίωσε ότι έχει κλείσει στην ομάδα ενώ πρόσθεσε ότι με την μεταγραφή αυτή ουσιαστικά ολοκληρώθηκε η μεταγραφική της ενίσχυση το καλοκαίρι και μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον τον Αύγουστο, θα υπάρξει κάποια νέα προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας.

O πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Τζελέπης σχολίασε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε τις μεγάλες επιτυχίες που είχαμε τα προηγούμενα χρόνια. Αργήσαμε τον αγιασμό γιατί θέλαμε να συμπληρωθεί το μεγαλύτερο  παζλ και τα καταφέραμε . Ευχαριστούμε τον μητροπολίτη που μας έδωσε και φέτος τις ευχές του. Από εβδφομάδα ξεκινά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Συνεχίζουμε το δύσκολο μεγάλο καράβι και του χρόνου πάλι εδώ».

Τέλος, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας Τάσος Καραολάνης είπε από την πλευρά του: «Εύχομαι υγεία σε όλους τους παίκτες και το προπονητικό τιμ και να πάει καλά η χρονιά. Θέλουμε είναι αλήθεια φέτος να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από πέρυσι και βλέπουμε στην συνέχεια. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για την στήριξη, να τους καλέσω να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα και αν κάναμε κάποια λάθη, άνθρωποι είμαστε, να μας συγχωρέσουν…». 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ