Κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Κοντοέ βρίσκεται η Skoda Ξάνθη

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

–  Πολύ κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Κοντοέ φέρεται να βρίσκεται η Skoda Ξάνθη. Ο Έλληνας αριστερός μπακ, που αγωνίζεται όμως εξίσου καλά και στην δεξιά πτέρυγα, όπως έχει γράψει το ThrakiSportS έχει προταθεί εδώ και αρκετό καιρό στην Ξάνθη και πλέον όλα συγκλίνουν ότι σύντομα θα βρεθεί στα Πηγάδια για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σάκης Τσιώλης προβληματίζονταν ανάμεσα σε αυτόν και ένα ακόμα άτομο, μάλλον από το εξωτερικό, το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει. Κάποια στιγμή ακούστηκε για την ίδια θέση και ο Λευτέρης Σακελλαρίου, αλλά σε σχέση με τον Κοντοέ εκτιμάται ότι ο καρδιτσιώτης τεχνικός προτιμά τον μέχρι σήμερα παίκτη του Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην ομάδα της Πελοποννήσου πριν ενάμισι χρόνο.

Ο Κοντοές ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Αγίου Δημητρίου, έπαιξε στον Αθηναϊκό, για δυο χρόνια βρέθηκε στην ΑΕΚ και φόρεσε την φανέλα μιας ομάδας με βαρύ όνομα, ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 βρισκόταν στην Τρίπολη και βοήθησε τον Αστέρα επί δύο σερί χρονιές να εξασφαλίσει έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ενίσχυση στην άμυνα είναι η άμεση προτεραιότητα που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον μεταγραφικό σχεδιασμό της Ξάνθης και εκτός απροόπτου αναμένονται τις επόμενες μέρες, αν όχι ώρες, και επίσημες ανακοινώσεις σε σχέση με την υπόθεση Κονοτέ, εφόσον λυθούν και τα διαδικαστικά ζητήματα που φέρονται να έχουν απομείνει. Ωστόσο φημολογείται ότι επιθυμία του Τσιώλη είναι να αποκτηθεί ένα ακόμα άτομο που θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης της ομάδας.