Αναβολή στις προσφυγές Ριβέρα και Ντιλ για τα χρωστούμενα από Εθνικό

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

– Αναβολή για την 1η Σεπτεμβρίου έδωσε ο αθλητικός δικαστής της ΕΣΑΠ για την συζήτηση της υπόθεσης των προσφυγών των πρώην παικτών του Εθνικού Βίκτορ Ριβέρα και Μάικ Ντιλ κατά της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, καθώς όπως αναφέρεται στην απόφαση, βρίσκεται σε εξέλιξη διαδικασία διακανονισμού για να αποπληρωθούν τα χρωστούμενα της ομάδας προς τους πρώην αθλητές της.

Αναλυτικά, τo Moνομελές Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΣΑΠ (ΜΠΔΟ/ΕΣΑΠ) κατά τη συνεδρίαση του  αποφάσισε, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση:

Να δοθεί αναβολή για την 1η Σεπτεμβρίου στις προσφυγές του Βίκτορ Ριβέρα, Μάικ Ντιλ κατά του Εθνικού Αλεξανδρούπολης λόγω διακανονισμού.

Να δοθεί αναβολή για την 1η Σεπτεμβρίου στις υποθέσεις των προσφυγών των αθλητών Γιάννη Κυριακίδη και Μαρτσέλο Σάκι κατά του Τ.Α.Α. Α.Ε.Κ.
 
Να δοθεί αναβολή για την 1η Σεπτεμβρίου χωρίς εναντίωση των αθλητών στις υποθέσεις των Ρενό Ερπ, Μπγιορν Αντρέ και Γκιγιάμ Σαμικά κατά του Τ.Α.Α. Παναθηναϊκός ΠΑΟ λόγω των διακανονισμών που έχουν προηγηθεί.
 
Να δοθεί αναβολή για την 1η Σεπτεμβρίου στην προσφυγή του Νίκου Ρουμελιώτη κατά του Τ.Α.Α. Άρη λόγω κωλύματος του δικηγόρου του Άρη Χρήστου Γρόλιου.