Βρήκε στέγη ο Δημήτρης Κουτσόπουλος!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Βρήκε γρήγορα νέα ομάδα μετά τον Πανθρακικό ο Δημήτρης Κουτσόπουλος, αφού ο πολύπειρος τερματοφύλακας υπέγραψε στους «κυανόλευκους» του Απόλλλωνα.

Το χρονικό μίας προαναγγελθείσας μεταγραφής ολοκληρώθηκε στην «Ελαφρά Ταξιαρχία». Ο Δημήτρης Κουτσόπουλος είναι από το μεσημέρι της Πέμπτης (17/7) και με τη βούλα παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης. Ο 36χρονος επί τετραετία πρώην πια τερματοφύλακας του Πανθρακικου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (17/7) στη Ριζούπολη και έβαλε και τις τελευταίες υπογραφές στο μονοετούς διάρκειας συμβόλαιό του με τους «κυανόλευκους». Έτσι έκλεισε και τυπικά το θέμα του βασικού γκολκίπερ εν όψει της νέας σεζόν η απόκτηση του οποίου ανακοινώθηκε επίσημα.

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του 36χρονου τερματοφύλακα Δημήτρη Κουτσόπουλου, ο οποίος κατά την διάρκεια της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου αγωνιζόταν στον Πανθρακικό.

Ο Κουτσόπουλος κατά το παρελθόν έχει φορέσει μεταξύ άλλων και την φανέλα του Πανηλειακού, της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Μεσσηνιακού, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Πανθρακικού τα τελευταία 4 χρόνια. Έχει μετρήσει συνολικά 335 συμμετοχές σε αγώνες Πρωταθλήματος ενώ στο Κύπελλο Ελλάδας 32», αναφέρει η ανακοίνωση..