O Nίκος Ιωσηφίδης στις ακαδημίες της ΑΕΚ στους…Αγ. Θεόδωρους

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Νέα σελίδα ανοίγει τόσο για την Ακαδημία του Σπάρτακου Αγίων Θεοδώρων, όσο και για την αντρική ομάδα. Τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας αναλαμβάνει ο Νίκος Ιωσηφίδης, ο οποίος θα αφοσιωθεί στις ακαδημίες του Σπάρτακου στη Ροδόπη και σύντομα ευρύτερα στην υπόλοιπη νΘράκη με τους συνεργάτες του

 

Ο σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με την ΑΕΚ για μια συνεργασία με στόχο την ανάδειξη του ποδοσφαίρου στην περιοχή μας. Ήδη ο Δραμινός τεχνικός σύμφωνα με το Rodopisports, έχει καταθέσει πλάνο όσον αφορά στον τρόπο που θα οργανωθεί η Ακαδημία, βεβαίως έχει καταθέσει και πλάνο για το αγωνιστικό κομμάτι που αφορά στο αντρικό τμήμα. Πλέον η πρώτη ομάδα θα έχει μικρό μέσο όρο ηλικίας, γεγονός που θα ανοίξει πολλές θέσεις για αποχωρήσεις παικτών.

Ο κ. Ιωσηφίδης και το επιτελείο του σκέφτεται στο να δημιουργήσειί μια ομάδα Κ17 σε χαμηλότερη ερασιτεχνική κατηγορία έτσι ώστε τα παιδιά να έχουν δυνατές αγωνιστικές παραστάσεις από πολύ μικρά. Αυτά θα συζητηθούν εκτενέστερα τις επόμενες εβδομάδες που εκπρόσωποί της ΑΕΚ θα βρεθούν στην Κομοτηνή. Μαζί με αυτά μέχρι το τέλος της βδομάδας θα υπάρξει νέο διοικητικό συμβούλιο για την ομάδα του Σπάρτακου, όπου ενδεχομένως να έχουμε και νέα πρόσωπα.