Διαβεβαιώσεις Λαμπάκη για το “Σπίτι της Γυμναστικής”

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

– Την επίσκεψη 16 μικρών αθλητών του ομίλου ενόργανης γυμναστικής, συνοδευόμενων από μέλη του προπονητικού και διοικητικού επιτελείου του συλλόγου, δέχτηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Ο ίδιος ενημερώθηκε για τις συνεχείς και αμείωτες επιτυχίες των αθλητών του συλλόγου, ενώ δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων σχετικά με το ενδεχόμενο ο χώρος του παλαιού κολυμβητηρίου να μετατραπεί σε σπίτι της γυμναστικής, ένα όνειρο που θα προσπαθήσει να γίνει πραγματικότητα το συντομότερο δυνατόν.

Η αποστολή ενημέρωσε αναλυτικά τον δήμαρχο για τις τελευταίες επιτυχίες και διακρίσεις που πετυχαίνει ο σύλλογος, ο οποίος αυτή την στιγμή βρίσκεται στην δεύτερη θέση της κατάταξης πανελλαδικά.

Οι νεαροί αθλητές ζήτησαν από τον δήμαρχο να τους βοηθήσει ώστε να προπονούνται σε έναν καλύτερο χώρο με πιο σύγχρονα όργανα που θα μπορεί να φιλοξενεί και διεθνείς αγώνες.

Ο δήμαρχος κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, τους άκουσε προσεκτικά και τους διαβεβαίωσε πως θα υλοποιήσει το συντομότερο δυνατόν το αίτημά τους.

Διοίκηση και προπονητές του Ομίλου Ενόργανης Γυμναστικής σημείωσαν πως επρόκειτο για μια από τις πιο πετυχημένες και παραγωγικές χρονιές για το σύλλογο προσθέτοντας πως η προοπτική της μεταστέγασης στο παλαιό κολυμβητήριο θα είναι μια εξέλιξη που θα απογειώσει το άθλημα στην ευρύτερη περιοχή, ενώ θα συμβάλλει και στην προσέλκυση διεθνών διοργανώσεων.

Ο δήμαρχος εξήρε το έργο του συλλόγου, δηλώνοντας ταυτόχρονα πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να παρέχει στους αθλητές τις καλύτερες δυνατές υποδομές που θα αναδείξουν τις συνεχείς προσπάθειες τους.