Οι 15 νικητές του μεγάλου διαγωνισμού ThrakiSportS για το Μουντιάλ

Με την ολοκλήρωση του τελικού του Μουντιάλ το βράδυ της Κυριακής, ολοκληρώθηκε και ο μεγάλος διαγωνισμός του ThrakiSportS, που επί τρεις εβδομάδες σας έβαζε στον ρυθμό της μεγάλης γιορτής με στυλ… Θρακικό.

Σχεδόν τετρακόσιοι (397 για την ακρίβεια) αναγνώστες του ThrakiSportS συμμετείχαν στον διαγωνισμό και από αυτούς σχεδόν το ένα τρίτο (126 για την ακρίβεια, αν τους μετρήσαμε σωστά) απάντησαν σωστά και στις πέντε ερωτήσεις που θέσαμε. Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι ως ορθές απαντήσεις λάβαμε όχι μόνο όσες εστάλησαν στο γκρουπ του ThrakiSportS στο facebook αλλά και όσες ελήφθησαν στο προφίλ μας από τους διαδικτυακούς μας φίλους.

Πάρα πολλοί έσπευσαν να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό την τελευταία εβδομάδα, ιδίως μετά το 7-1 της Γερμανίας επί της Βραζιλίας στον ημιτελικό. Ωστόσο όπως θα διαπιστώσετε παρακάτω, σε εκείνο το χρονικό σημείο ήδη είχε συμπληρωθεί η χρυσή 15άδα των νικητών που είχαν απαντήσει σωστά και στις πέντες ερωτήσεις, προβλέποντας ορθά και την ομάδα της Γερμανίας ως τελικής νικήτριας του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε διευκρινιστεί, σε περίπτωση που υπήρχαν περισσότερες συμμετοχές με ορθές απαντήσεις σε σχέση με τα δώρα που δίνονταν στον διαγωνισμό, τότε είχαν προβάδισμα αυτοί που είχαν σπεύσει νωρίτερα να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό. Κοινώς, έχει προβάδισμα ένας αναγνώστης που μεταξύ άλλων προέβλεψε ότι η Γερμανία θα αναδειχθεί παγκόσμια πρωταθλήτρια όταν είμασταν στην φάση των ομίλων σε σχέση με εκείνους που το έπραξαν όταν είχε πλέον προκριθεί στον τελικό.

Επειδή ωστόσο άνθρωποι είμαστε και μπορεί να κάναμε κάποιο λάθος στην καταμέτρηση, όσοι από τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό θεωρούν ότι έχουν αδικηθεί – δηλαδή έχουν απαντήσει σωστά και έχουν στείλει την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό σε χρόνο πρωτύτερο από τον τελευταίο νικητή – ας φροντίσουν άμεσα να μας στείλουν μήνυμα ώστε να εξακριβώσουμε το όποιο λάθος και να αποκαταστήσουμε άμεσα την όποια αδικία.

Οι σωστές απαντήσεις στον διαγωνισμό του ThrakiSportS, απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στον οποίον ήταν να έχετε κάνει likeστην σελίδα του ThrakiSportSστο facebook, έχουν ως εξής:

 

 

α)  Ποιος θρακιώτης ποδοσφαιριστής έχει πετύχει γκολ με την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Βασίλης Τοροσίδης (στον αγώνα Ελλάδα – Νιγηρία της διοργάνωσης του 2010 στη Νότιο Αφρική)

 

β)  Αναφέρετέ μας έναν πρώην ποδοσφαιριστή ομάδας της Θράκης που βρίσκεται στην Βραζιλία και μετέχει στην αποστολή ξένης Εθνικής Ομάδας

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Γιούρι Λοντίγκιν (πρώην τερματοφύλακας της SkodaΞάνθη, συμμετείχε στην αποστολή της Ρωσίας)

 

γ)  Ποιο μέλος της ομάδας που εκπροσώπησε την Ελλάδα στο Μουντιάλ του 1994 στις ΗΠΑ κάθισε στην συνέχεια ως προπονητής στον πάγκο της Skoda Ξάνθη;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Σάββας Κωφίδης (είχε καθίσει στον πάγκο της SkodaΞάνθη για οκτώ παιχνίδια την περίοδο 2006-2007)

 

δ)  Ποιος πρώην προπονητής του Πανθρακικού έχει αγωνιστεί ως παίκτης σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις τελικής φάσης Παγκοσμίου Κυπέλλου;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Ο Ίλιε Ντουμιτρέσκου (Είχε αγωνιστεί με την Εθνική Ρουμανίας στα Μουντιάλ του 1990, του 1994 και του 1998)

 

ε)  Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το τρόπαιο του Μουντιάλ στον τελικό της 13ης Ιουλίου στο Στάδιο Μαρακανά του Ρίο ντε Τζανέιρο; 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Η Γερμανία

 

Μεγάλος νικητής, που απάντησε σωστά και στα πέντε ερωτήματα νωρίτερα από όλους και κερδίζει και τα τρία δώρα, το τάμπλετ MLS iQTab King προσφορά της MLS, ένα συμπληρωμένο άλμπουμ της Paniniκαι τον βιβλιοδετημένο τόμο των Μουντιαλίτος είναι ο Γιώργος Μητσόπουλος από την Αθήνα (έστειλε το μήνυμά του με ορθές και τις πέντε απαντήσεις στις 9.06μμ της 21 ης Ιουνίου)

Οι επόμενοι τέσσερις που κερδίζουν καί ένα συμπληρωμένο άλμπουμ της Paniniκαί τον βιβλιοδετημένο τόμο με όλα τα τεύχη των Μουντιαλίτος είναι κατά σειρά η Δέσποινα Ουζγούρογλου από την Ξάνθη, ο Κώστας Μισαηλίδης από την Ξάνθη,  ο Γιώργος Συβρίδης από την Ορεστιάδα και ο Γιώργος Τουρτούρας από την Αλεξανδρούπολη (ο τελευταίος έστειλε μήνυμα με ορθές και τις πέντε απαντήσεις στις 11.46μμ της 23ης Ιουνίου).

Οι επόμενοι πέντε νικητές που κερδίζουν από ένα συμπληρωμένο άλμπουμ της Paniniείναι οι Μιχάλης Καπλανίδης από την Θεσσαλονίκη, Μεχμέτ Σιακίρ από τις Σάπες, Κώστας Αργυρός από την Αλεξανδρούπολη, Γιάννης Ιωαννίδης από την Αθήνα και Δημήτρης Καδίρης από την Δαδιά  (ο τελευταίος έστειλε μήνυμα με ορθές και τις πέντε απαντήσεις στις 5.41μμ της 28ης Ιουνίου).

Τέλος, οι άλλοι πέντε νικητές που κερδίζουν από έναν βιβλιοδετημένο τόμο με όλα τα τεύχη των Μουντιαλίτος είναι οι Ζωή Καραολάνη από τον Μαΐστρο, Αχμέτ Ιμπρί από τον Εχίνο, Δημήτρης Λαγιώνης από την Βέροια, Βασίλης Διαμαντίδης από την Κομοτηνή και Γιάννης Καραγεωργίου από την Αθήνα  (ο τελευταίος έστειλε μήνυμα στις 2.22πμ της 3ης Ιουλίου).

Όλοι οι νικητές θα ενημερωθούν εντός της εβδομάδας για τον τρόπο με τον οποίο θα παραλάβουν ταχυδρομικώς τα δώρα τους. Το ThrakiSportSευχαριστεί τους φίλους του για την μαζική συμμετοχή και υπόσχεται να σταθεί αντάξιο της εμπιστοσύνης σας, έχοντας πάντα την πιο έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για τα αθλητικά δρώμενα της Θράκης αλλά και ετοιμάζοντας κι άλλους διαγωνισμούς στο προσεχές μέλλον, με πλούσια και πρωτότυπα δώρα.