Φεύγει από τον Ίασμο ο αρχισκόρερ της ΕΠΣ Θράκης Αμέτ Ερκάν!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ο Αετός Μίσχου έκανε τη μεγάλη κίνηση και τάραξε τα νερά του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου της Ροδόπης, αφού απέκτησε τον Αμέτ Ερκάν, που για δύο συνεχόμενα έτη ήταν ο πρώτος σκόρερ στο τοπικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣ Θράκης με την ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου.

Ο Ερκάν δεν είναι τυχαίος παίκτης. Για δυο χρόνια βρέθηκε στα ΤΕΠ της Ξάνθης, προπονήθηκε ακόμα και με την πρώτη ομάδα, βρέθηκε και στις ακαδημίες του Πανθρακικού όπου και εκεί ανέβηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ πριν τον Ίασμο είχε περάσει και από την Ελπίδα Σαπών. Θεωρείται μεγάλο ταλέντο και για τον λόφο αυτό, όχι άδικα υπήρξε ενδιαφέρον για αυτόν και από μεγάλες ομάδες της Τουρκίας στο παρελθόν.

Ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να μείνει στην Ροδόπη και μετά τον Ίασμο, την επόμενη σεζόν όλα δείχνουν ότι θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Μίσχο. Αυτή η κίνηση έρχεται ως συνέχεια της απόκτησης του τεχνικού Τάσου Μπόζη, ενώ και η συνεργασία με τις ακαδημίες του Παναθηναικού δείχνει ότι κάτι αλλάζει φέτος στον Αετό.

Η ομάδα σύμφωνα με ρεπορτάζ του Rodopisports, συζητάει και με άλλους ποδοσφαιριστές που την ενδιαφέρουν, όπως  τον Πισκουλού Μεμέτ, ένα 10αρι με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, που πέρασε με επιτυχία από αρκετές ομάδες. Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν και άλλες ενσωματώσεις στο ρόστερ του Αετού Μίσχου.