Η τελική κατάταξη των ομάδων της Θράκης στο Πανελλήνιο Παίδων- Κορασίδων

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων Στίβου που διεξήχθη στην Λάρισα, με την συμμετοχή αρκετών αθλητών από την Θράκη.

Με ένα χρυσό και μια τέταρτη θέση να είναι οι κορυφαίες επιδόσεις από πλευράς Θράκης ολοκληρώθηκε στην Λάρισα και στο «Αλκαζάρ» το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ. Στα θετικά οι αρκετές Θρακιώτικες συμμετοχές στους τελικούς των αγωνισμάτων τους.

Στους Παίδες κορυφαία ομάδα για την Θράκη αναδείχτηκε η ομάδα του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης που κατέλαβε την 28η θέση συγκεντρώνοντας 22 βαθμούς, πιο χαμηλά και στην 94η  θέση με μόλις 1 βαθμό βρέθηκε ο Πρωτέας Αλεξανδρούπολης, ενώ χωρίς βαθμό ολοκλήρωσαν τους αγώνες Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΠΣ Διομήδης Βιστωνίδας Ξάνθης. Να σημειώσουμε πως πρωταθλήτρια ομάδα στους Παίδες αναδείχτηκε αυτή του ΣΑΚ Αθηνών  127 βαθμούς έναντι 102 του ΓΣ Κηφισιάς.

Στης Κορασίδες  κορυφαία ομάδα για την Θράκη αναδείχτηκε η ομάδα του ΑΠΣ Διομήδη Βιστωνίδας Ξάνθης που κατετάγη 68η με 9 βαθμούς, στην 98η θέση με έναν βαθμό τερμάτισε ο Εθνικός Αλεξανδρούπολής, ενώ χωρίς βαθμό ολοκλήρωσε τους αγώνες η ομάδα του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης. Κορυφαία ομάδα στης Κορασίδες αναδείχτηκε η ομάδα του ΓΣ Ελευθέριου Βενιζέλου με 107 βαθμούς έναντι 75 του ΑΟ Κύδων Χανίων.

Θυμηθείτε τι έκαναν οι Θρακιώτες αθλητές την πρώτη μέρα…

Και εδώ τι έκαναν την δεύτερη μέρα των αγώνων…