Πρώτη με άρωμα… πρωταθλητών για την Κ20 της Ξάνθης!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Την πρώτη τους προπόνηση πραγματοποίησαν οι ποδοσφαιριστές της Κ20 της Skoda Ξάνθη υπο της οδηγίες του Κώστα Μπεδρελή.

Με την βάση των παικτών να αποτελείται από την περσινή πρωταθλήτρια Ελλάδας των  Κ17 της Ξάνθης και ελάχιστους από την περσινή Κ20 πραγματοποιήθηκε η πρώτη για την Κ20 της Ξάνθης, υπό της οδηγίες του περσινού  προπονητή της Κ17 Κώστα Μπεδρελή και με πίστη και αισιοδοξία για μια πολύ καλή πορεία.

Με 20 ποδοσφαιριστές πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Κ20 της Ξάνθης, με μοναδικές απουσίες αυτές των Πέτρου Ορφανίδη που προπονείται με την αντρική ομάδα, και του Μανώλη Δεμένικου που έκανε εγχείριση στον μηνίσκο και θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο εβδομάδες ακόμη.

Το ρόστερ δεν έχει ακόμη συμπληρωθεί όπως και το τεχνικό τιμ που αναμένονται ακόμη μία με δύο προσθήκες. Στο μέχρι στιγμής ρόστερ είναι οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Σταθάκης, Νομικός, Δεμένικος, Βαφειάδης, Θεοδωρίδης Χ., Πουλουκτσής, Προύντζος, Χατζητερζόγλου, Ψεμματάς, Καψιμάλης, Ζώτος, Μπουνταγκίδης, Χαμδή, Δημητριάδης, Μήττας, Δελής, Ορφανίδης Π., Τουμαντζίδης, Μελισσόπουλος, Λαζαρίδης, Χατζής και Φασίδης.

Ο προπονητής της ομάδας Κώστας Μπεδρελής μίλησε στοThrakiSportS τονίζοντας: «Πρώτα απ’ όλα εύχομαι καλή ποδοσφαιρική σεζόν σε όλους, χωρίς τραυματισμούς, και στο τέλος της σεζόν να δούμε κάποια παιδιά από την ομάδα να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα.  Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο τα παιδιά με σκοπό να φτάσουν όσος περισσότερα γίνεται στα στάνταρ της πρώτης ομάδας και να έρθει η στιγμή στο μέλλον να την πλαισιώσουν.»