Έμφαση στις ακαδημίες δίνει η ΑΕ Κομοτηνής

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Η άνοδος του ανδρικού τμήματος ποδοσφαίρου της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής στην Β΄ ΕΠΣ Θράκης ήταν απλά η αρχή για μία σειρά δραστηριοτήτων, όπου όλο το βάρος έχει πέσει στις νεοσύστατες ακαδημίες της ομάδας!

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο γήπεδο της Παραδημής σε φυσικό χόρτο, γεγονός με το οποίο δεν επιβαρύνονται ιδιαίτερα τα πόδια των νεαρών αθλητών. Επιπλέον θα λειτουργούν τα αποδυτήρια, τα οποία είναι σε εξαιρετική κατάσταση ενώ παράλληλα υπάρχει πλούσιο προπονητικό υλικό και προπονητές με παιδαγωγική και ποδοσφαιρική κατάρτιση και εμπειρία.

Άμεσος στόχος είναι η συμμετοχή στο τοπικό παιδικό πρωτάθλημα ενώ μεσοπρόθεσμος στόχος είναι η στελέχωση του ανδρικού τμήματος από τα παιδιά των ακαδημιών. Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εγγραφές της Ακαδημιας ξεκίνησαν απο 1/6/2014. Υπευθυνοι για τις εγγραφες των νεαρων ποδοσφαιριστων ειναι ο Γενικος Αρχηγος του τμηματος ποδοσφαιρου Λάζαρος Κουρουκεχαγιας (2531029640- 6980505066) και ο προπονητης Σταύρος Παυλιδης  6937403757).

Επισης πληροφοριες μπορειτε να παρετε απο το κυλικειο του Πανθρακικου Σταδιου(ΟΑΕΔ) ή στα εξής προφίλ στο facebook  (Atletic Κομοτηνης και Lazaros Kurukechagias).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here