Ο Θρακιώτης που όποτε πάει Γερμανία, αυτή κερδίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στην Αργεντινή!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

–  Πήγε δύο φορές στην Γερμανία σε μέρες τελικού Παγκοσμίου Κυπέλλου. Και τις δύο έπαιζε η Γερμανία. Και τις δύο είχε αντίπαλο την Αργεντινή. Και τις δύο έμελλε να ζήσει μέσα στην Γερμανία την κατάκτηση του τροπαίου από την Νασιοναλμανσάφτ. 

Ο λόγος για τον δημοσιογράφο Μπάμπη Λασκαράκη, μεταξύ άλλων υπεύθυνο Τύπου της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος στο facebook, ανεβάζοντας και ένα βίντεο από τους πανηγυρισμούς των Γερμανών σε ένα μικρό χωριό. Έτυχε να είναι εκεί το 1990, βρέθηκε και αυτήν την Κυριακή, 24 χρόνια μετά. Είναι μετά να μην γίνεσαι προληπτικός και να υπόσχεται και ο ίδιος ότι δεν θα ξαναπάει σε τελικό Μουντιάλ στην Γερμανία;

Συγκεκριμένα έγραψε: “Οι πρώτοι πανηγυρισμοί από τους Γερμανούς μιας μικρής επαρχιακής πόλης! Δύο φορές βρέθηκα στη Γερμανία σε τελικό παγκοσμίου κυπέλλου και τις 2 φορές κόντρα στην Αργεντινή – 24 χρόνια πριν με αυτή του Ντιεγκίτο, σήμερα του Μέσι- και τις δύο φορές το “σήκωσαν” οι… φίλοι μας! Επειδή, ξέρω οτι πολλοί με βρίζετε, σας υπόσχομαι οτι δεν θα ξαναπάω σε τελικό ΠΚ στην Γερμανία!”