Ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ στην Αλεξανδρούπολη

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Στην Αλεξανδρούπολη βρίσκεται ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Α.ΟΜ. ΑμεΑ Κωνσταντίνος Σιάχος, όπου και θα παραμείνει για λίγες ημέρες.

Η επίσκεψη του κ. Σιάχου στην πρωτεύουσα του Έβρου γίνεται πρωτίστως με την ευκαιρία της λειτουργίας του καμπ προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ, στην Αλεξανδρούπολη, με τη συνεργασία του Συλλόγου ΑμεΑ “Κότινος” και του τμήματος πινγκ-πονγκ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας, δέχθηκε στο γραφείο της η Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Γεωργία Νικολάου, στην οποία ο κ. Σιάχος, παρουσία του Προέδρου και του Αντιπροέδρου του Α.Σ. ΑμεΑ “Κότινος”, ανέπτυξε τις σκέψεις του για την Περιφερειακή Ανάπτυξη του Αθλητισμού για τα Άτομα με Αναπηρία καθώς και το ενδιαφέρον της Ομοσπονδίας για την ανάθεση εκδηλώσεων στην Αλεξανδρούπολη, μετά το επιτυχημένο «πείραμα» του καμπ προετοιμασίας.

Η κυρία Νικολάου με τη σειρά της υποσχέθηκε κάθε δυνατή βοήθεια, προκειμένου οι στόχοι που ετέθησαν, να υλοποιηθούν. Αξίζει να σημειωθεί πως ο κ. Σιάχος προτίθεται να συναντηθεί και με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη, κατά το διάστημα της παραμονής του στην Αλεξανδρούπολη.