Είδαν τον τελικό του Μουντιάλ και έφυγαν με την Εθνική για… Ρουμανία

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Για την κωμόπολη Ιζβοράνι (πολύ κοντά στο Πιτέστι) της Ρουμανίας αναχώρησε το βράδυ η Εθνική Παίδων που θα συμμετάσχει στο Βαλκανικό πρωτάθλημα, στην οποία συμμετέχουν και δύο Εβρίτες.

Ουσιαστικά οι αγώνες αυτοί είναι και τα πρώτα παιχνίδια της νέας Εθνικής Παίδων με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό Σωκράτη Τζιουμάκα και τον συνεργάτη του Γιάννη Αδαμίδη να επιλέγουν για την 12άδα τους ακόλουθους αθλητές:

Πασαδόροι: Γεώργιος-Αλέξανδρος Γραμμενούδης (Ηρακλής), Γιώργος Κανελλόπουλος (ΕΑ Πατρών)
Ακραίοι: Στέλιος Τζιουμάκας (Ηρακλής), Παναγιώτης Αρμόνης (ΣΑ Κολεγίου), Δημήτρης Χρηστινίδης (Αίας Ευόσμου), Κυριάκος Σπυριούνης (Μίλωνας)
Διαγώνιοι: Σωκράτης Χαραλαμπίδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Χρυσόστομος Τσατσούλας (Ηρακλής),
Κεντρικοί: Παρασκευάς Τσέλιος (Εθνικός Αλεξανδρούπολης), Μίλτος Τσαρκάτογλου (ΕΑ Πατρών), Γιώργος Παπαλεξίου (Νίκη Αιγινίου)
Λίμπερο: Αντώνης Μπουράκης (Ηρακλής).

Στην φωτογραφία, ο Εβρίτης Σωκράτης Χαραλαμπίδης στο κέντρο και οι υπόλοιποι συμπαίκτες του, σε selfie που έβγαλαν το βράδυ της Κυριακής, λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Μουντιάλ Γερμανίας – Αργεντινής που παρακολούθησαν στο ξενοδοχείο της Πτολεμαϊδας όπου προπονούνταν αυτές τις μέρες η Εθνική παίδων.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκεκριμένη 12άδα προέκυψε μετά την συγκεντρωτική που πραγματοποιήθηκε την περίοδο του Πάσχα στο Σουφλί και φυσικά τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών στην Πτολεμαΐδα. «Το Βαλκανικό πρωτάθλημα εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας για την προκριματική διαδικασία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που θα γίνει τα Χριστούγεννα. Πιστεύω ότι θα δείξουμε καλά στοιχεία, αφού στην ομάδα υπάρχει αρκετό ταλέντο», σχολίασε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Σωκράτης Τζουμάκας.