Επίτιμος πρόεδρος του Εθνικού ο Κ. Καργούδης! Όσα έγιναν στην ετήσια γενική συνέλευση του ΜΓΣ…

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Η ανακήρυξη του πρώην προέδρου του Εθνικού Κώστα Καργούδη ως επίτιμου προέδρου της ομάδας, αποτέλεσε το σημαντικότερο γεγονός της ετήσιας γενικής συνέλευσης του ΜΓΣ Εθνικός που πραγματοποιήθηκε (με μικρή σχετικά συμμετοχή, όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν) σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό του συλλόγου.

Ειδικότερα στη Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε διοικητικός και οικονομικός απολογισμός των τμημάτων του συλλόγου για την αθλητική χρονιά 2013-2014, με τους εφόρους των τμημάτων του Εθνικού να παρουσιάζουν τον διοικητικό-αγωνιστικό και οικονομικό απολογισμό των τμημάτων τους. “Αξίζει να σημειωθεί πως τα περισσότερα τμήματα παρουσίασαν μεγάλη αγωνιστική ανάπτυξη και βελτίωση στην οργάνωση τους”, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

Άλλο ένα σημαντικό θέμα, που συζητήθηκε ήταν η διοικητική υπαγωγή του αναπτυξιακού τμήματος βόλεϊ, για την οποία έχει κάνει ξεχωριστή ανάρτηση το ThrakiSportS και μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ. Τέλος, πραγματοποιήθηκε και η ανακήρυξη του Κώστα Καργούδη ως επίτιμου προέδρου της ομάδας. Ιδιαίτερα συγκινημένος ο πρώην Πρόεδρος του Εθνικού, ευχαρίστησε για την τιμή που του έγινε και ευχήθηκε πολλές επιτυχίες στο σύλλογο της καρδιάς του.