Εκτός ΤΑΑ παρέμεινε το αναπτυξιακό τμήμα βόλεϊ του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

–  Εκτός της αρμοδιότητας και της ευθύνης του ΤΑΑ, δηλαδή του επαγγελματικού τμήματος, παρέμεινε το αναπτυξιακό τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Θα συνεχίσει να υπάγεται κατά συνέπεια στην κεντρική διοίκηση του ερασιτέχνη Εθνικού, όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

Το θέμα της διοικητικής υπαγωγής του αναπτυξιακού τμήματος βόλεϊ ήταν ένα από τα μόλις τρία θέματα της ημερήσιας διάταξης της ετήσιας γενικής συνέλευσης του ΜΓΣ Εθνικός, καθώς είχαν υπάρξει πολλές φωνές που υποστήριζαν ότι για την πιο εύρυθμη λειτουργία έπρεπε να φύγει από την κεντρική διοίκηση και να υπαχθεί στο ΤΑΑ.

Τελικά, όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση, “μετά από συζήτηση και ανταλλαγή προτάσεων”, που δείχνει ότι προφανώς δεν υπήρχε ομοφωνία αλλά αντίθετα διαφορετικές απόψεις, η γενική συνέλευση (φωτό) αποφάσισε την παραμονή του αναπτυξιακού τμήματος βόλεϊ ως τμήμα του κεντρικού Εθνικού, “σε αγαστή συνεργασία πάντα με το ΤΑΑ του βόλεϊ και τον πρώτο προπονητή της ομάδας”.

Υπενθυμίζεται ότι όπως αναφέρεται και στην ιστοσελίδα του ΜΓΣ Εθνικός, έφορος του τμήματος βόλεϊ είναι ο Γρηγόρης Καραπιπέρης, που είναι και Α’ αντιπρόεδρος του ΜΓΣ αλλά δεν έχει την παραμικρή αρμοδιότητα στο ΤΑΑ, καθώς στο νέο ΔΣ του Τμήματος Αμειβομένων Αθλητών Πετοσφαίρισης του Εθνικού μετέχουν εκτός του προέδρου Γιάννη Τζίμα οι Δήμος Μαμούγκας, Χρύσα Λουπασάκη, Παύλος Μιχαηλίδης και Σταύρος Σταυράκογλου.