Δύο μετάλλια για τον Εθνικό στο τουρνουά πινγκ πονγκ της Φλώρινας

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Λεωνίδας Κάλφας

–  Νέα τεράστια επιτυχία σημείωσε το τμήμα πινγκ πονγκ του Εθνικού στο ανοιχτό τουρνουά της Φλώρινας, αφού επέστρεψε από την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας με δύο μετάλλια.

 

Η ταλαντούχα αθλήτρια του Εθνικού Θεοδώρα Βασιλειάδου  βρέθηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου πανηγυρίζοντας το πολυπόθητο κύπελλο και φυσικά το χρυσό μετάλλιο.  Η δωδεκάχρονη αθλήτρια του Εθνικού ξεκίνησε και τελείωσε τους αγώνες σαν πρώτο φαβορί επιβεβαιώνοντας την κυριαρχία της σε όλη την Βόρεια Ελλάδα. Η Βασιλειάδου έδωσε τον καλύτερο της εαυτό κάτι που επιβεβαιώνεται από τα δύο μόλις χαμένα σετ σε όλη την διάρκεια του τουρνουά και το ένα μάλιστα στον τελικό όπου επικράτησε με 3-1 επί της πολύ καλής αθλήτριας από την Καβάλα Λαμπρινής Γκαβαλιά.

Υπενθυμίζεται πως αυτό είναι το τρίτο μετάλλιο για την Θεοδώρα Βασιλειάδου στα ανοιχτά πανελλήνια τουρνουά ! Αξίζει να σημειωθεί πως και πρίν από δύο εβδομάδες η ίδια αθλήτρια αν και άτυχη, αναδείχθηκε πέμπτη σε  ολόκληρη την Ελλάδα στο ατομικό  παγκορασίδων σημειώνοντας εξαιρετικές νίκες σε Καφάτου και Μυτακίδου (Νο 5 και Νο4 στην Ελλάδα), πέμπτη στο ομαδικό (μαζί με την Κωνσταντίνα Πασχαλίδου) αλλά και στο διπλό (με συμπαίχτριά της την Αρτεμη Κουτσουράκη από την Χίο). 

Όμως οι επιτυχίες για τον Εθνικό δεν σταματούν εδώ  καθώς ο Γιάννης Παπαδόπουλος πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των παμπαίδων. Αυτό  ήταν το πρώτο μετάλλιο του Γιάννη σε τουρνουά πανελλήνιας εμβέλειας, κάτι που φανερώνει πως ο πανάξιος αθλητής του Εθνικού είναι πολλά υποσχόμενος για το  μέλλον. 

Τέλος ο τρίτος αθλητής της παρέας του Εθνικού, ο 13χρονος Στέφανος Πιπιλικάκης, αγωνιζόμενος στην κατηγορία παίδων για πρώτη του χρονιά τερμάτισε στην 15η θέση ανάμεσα σε 29 αθλητές και εκτός από ένα ικανοποιητικό πλασάρισμα  κέρδισε πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Για την ιστορία αξίζει να αναφερθεί πως στο τουρνουά της Φλώρινας έδωσαν το αγωνιστικό παρόν 116 αθλητές και αθλήτριες με συμμετοχές από Αθήνα,Θεσσαλονίκη,Πελοπόννησο,Γιάννινα, Έδεσα,Κοζάνη,Βέροια,Καβάλα,Σέρρες, Αλεξανδρούπολη και Φλώρινα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here