Την στράικερ Λισγάρα ανακοίνωσε η Ροδόπη ’87

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Σε εγρήγορση και ετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα βρίσκονται οι άνθρωποι της Ροδόπης 87. Η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Ροδόπης, που ανέβηκε στη Β΄ Εθνική ήδη προετοιμάζεται για τη νέα σεζόν, ο σχεδιασμός του νέου ρόστερ είναι σε πάρα πολύ καλό σημείο και η διοίκηση ευελπιστεί ότι μέχρι να ξεκινήσει η προετοιμασία θα έχουν διευθετηθεί τα μεταγραφικά θέματα.

Ήδη μάλιστα το βράδυ της Παρασκευής ανακοινώθηκε και το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα. Πρόκειται για την γιανιώτισσα σέντερ φορ Κατερίνα Λισγάρα, που αγωνιζόταν στην ομάδα των Τρικάλων. Μετά τα 17 γκολ που πέτυχε στην Γ’ Εθνική με τις Ελπίδες Ιωαννίνων και τα 10 που σημείωσε πέρυσι στην Β’ Εθνική με τον ΑΟ Τρικάλων, η Κατερίνα Λισγάρα ανήκει πλέον στην οικογένεια της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας της Ροδόπης΄ 87.  

Η ομάδα βρίσκεται κοντά σε άλλες τρεις καλές παίκτριες, που θα την ενισχύσουν στη νέα προσπάθεια που θα κάνει στην ανώτερη κατηγορία. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, για πρώτη φορά θα υπάρχει και ειδική ομάδα τερματοφυλάκων στην Ροδόπη, ώστε να υπάρχει καλύτερη προετοιμασία τους, όπως συμβαίνει σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η προπονήτρια Βίκυ Περιβολοπούλου εξετάζει προσεκτικά πιθανά νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά παράλληλα θα αποφασίσει και για τα φιλικά προετοιμασίας που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι μόνο με γειτονικές ομάδες αλλά και με άλλες του εξωτερικού. Ήδη έχουν βρεθεί χορηγοί, ενώ έτοιμα είναι και τα διαρκείας που σύντομα θα τεθούν σε κυκλοφορία.