Δυο μεταγραφές και τρεις αποχωρήσεις ανακοίνωσε η Ελπίδα Σαπών

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Μετά την αλλαγή στην προεδρία της ομάδας με τον Γρηγόρη Κενανίδη και την επαναπρόσληψη του Βασίλη Χαριτόπουλου στην τεχνική ηγεσία, η Ελπίδα προχωρά σιγά σιγά και στην απόκτηση νέων παιχτών.

Ήδη η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριου Παναγιωτόπουλου και του Κώστα Παπανικολάου, όπως αναφέρει και η τοπική εφημερίδα των Σαπών “Ελεύθερη Άποψη”. Πρόκειται για δυο παίχτες που αγωνίστηκαν πέρυσι στην Γ’ Εθνική για λογαριασμό του ΠΑΟ Κοσμίου και αναμένεται να βοηθήσουν την ομάδα με την εμπειρία τους και τις παραστάσεις που έχουν αποκτήσει.

Ο Μάριος Παναγιωτόπουλος δεν είναι άγνωστος στην Ελπίδα καθώς την σεζόν 2012-13 αγωνίστηκε στην ομάδα των Σαπών με προπονητή τότε και πάλι τον Βασίλη Χαριτόπουλο. Ο συγκεκριμένος παίχτης είναι ένα «πολυεργαλείο» για τον κάθε προπονητή καθώς μπορεί να καλύψει σχεδόν κάθε θέση στην αμυντική γραμμή της ομάδας και όχι μόνο.

Όσο για τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Κώστα Παπανικολάου, αυτός καλείται να καλύψει το κενό του Κώστα Συριτούδη ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα προσφέρει τις υπηρεσίες του την επόμενη χρονιά στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Τέλος η διοίκηση της Ελπίδας Σαπών ανακοίνωσε την αποχώρηση των Γιάννη Αρσενίου και Γιώργου Αυγερίδη.