Ο Τόρο παντρεύει Αβραάμ (που πάντρεψε πριν μια εβδομάδα τον Σωκράτη…)

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

–  Τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Τζοάννα Δέδη θα ανέβει το απόγευμα του Σαββάτου (12 Ιουλίου) ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Αβραάμ Παπαδόπουλος, έχοντας ως κουμπάρο τον ξανθιώτη διεθνή ποδοσφαιριστή και πρώην συμπαίκτη του στους Πειραιώτες Βασίλη Τοροσίδη.

Το μυστήριο θα γίνει  σε εκκλησάκι στο κέντρο δεξιώσεων Polis, που βρίσκεται στον κόμβο Ρυσίου, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης. Στον ίδιο χώρο θα ακολουθήσει δεξίωση αμέσως μετά για τους καλεσμένους του ζευγαριού.

Το χρέος του κουμπάρου ανέλαβε ο Τοροσίδης, που μία εβδομάδα πριν παραβρέθηκε και στον γάμο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι στο μυστήριο αυτό κουμπάρος ήταν ο… νυν γαμπρός, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος!

Αβραάμ και Τζοάννα είναι μαζί περίπου οκτώ χρόνια και αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα, με σκοπό σύντομα να αυξηθούν τα μέλη της οικογένειάς τους. Είχαν βέβαια και αυτοί το άγχος τους με την πορεία της Εθνικής. Βλέπετε, μπορεί ο Παπασταθόπουλος με το γκολ που πέτυχε επί της Κόστα Ρίκα να έθεσε σε κίνδυνο τον δικό του γάμο, αλλά παράλληλα έθεσε σε κίνδυνο και την παρουσία του κουμπάρου Τόρο σε αυτόν του Αβραάμ Παπαδόπουλου.

Τελικά η Εθνική Ομάδα δεν μετέχει σε έναν από τους δύο τελικούς του Μουντιάλ και τα μυστήρια διεξάγονται κανονικά. Ήδη ο Σωκράτης ανήκει στο κλαμπ των παντρεμένων και εκεί θα ανήκει το βράδυ και ο Αβραάμ, αφού πρώτα θα του περάσει τα στέφανα ο Βασίλης Τοροσίδης. Βίον ανθόσπαρτον στους νεόνυμφους και πάντα άξιος ο κουμπάρος…