Ο συγκινητικός και “ανθρώπινος” αποχαιρετισμός του Καρυπίδη

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Με επιστολή που απέστειλε στα ΜΜΕ ο Χρήστος Καρυπίδης κάνει τον απολογισμό του στην Κύπρο και τονίζει ότι νιώθει ότι φεύγει από το σπίτι του. Αναλυτικά η συγκηνιτική ανακοίνωση του νέου παίκτη της Ξάνθης Χρήστου Καρυπίδη:

“Ετοιμάζομαι να επιστρέψω σπίτι μου, από την άλλη όμως νιώθω πως αφήνω το σπίτι μου. Είναι πολύ περίεργο, ανάμικτο, το συναίσθημα τη στιγμή της αποχώρησης μου από τη Κύπρο. Έζησα εδώ πέντε γεμάτες, έντονες ποδοσφαιρικές περιόδους.

Κέρδισα δύο πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, ένα σούπερ καπ και είχα τη ευκαιρία να αγωνιστώ στους ομίλους τους Europa League.  Κέρδισα χρήματα. Έζησα τεράστιες συγκινήσεις και επιτυχίες. Κέρδισα γενικώς πάρα πολλά από το ποδόσφαιρο της Κύπρου. Νιώθω από τη πλευρά μου, πως πρόσφερα και εγώ πολλά στις ομάδες που αγωνίστηκα. Θέλω να ελπίζω πως κέρδισα πάνω από όλα την εκτίμηση του μεγαλύτερου κριτή, των φιλάθλων.

Υπάρχει όμως και η “εξωαγωνιστική” πλευρά. Στη Κύπρο γνώρισα πολλούς εξαιρετικούς ανθρώπους. Έκανα αρκετούς στενούς φίλους. Είδα την οικογένεια μου να μεγαλώνει, τα παιδιά μου να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στη ζωή. Όλα αυτά αποτελούν και θα αποτελούν για πάντα, ένα ξεχωριστό κομμάτι της ζωής μου και της οικογένειας μου.

Γι΄ αυτό και νιώθω πως φεύγω από το σπίτι μου. Ο κύκλος μου όμως εδώ ολοκληρώθηκε.

Ευχαριστώ όλους τους προπονητές , ποδοσφαιριστές, παράγοντες αλλά και το προσωπικό των ομάδων που αγωνίστηκα. Ευχαριστώ από καρδιάς τους φιλάθλους της Ομόνοιας, του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα. Ένα ευχαριστώ όμως σε όλο το φίλαθλο κοινό. Ευχαριστώ τους φίλους  μου.

Ευχαριστώ τέλος θερμά τη Κύπρο. Θα πάρω μαζί μου σπουδαίες αναμνήσεις, θα έχω να λέω πάντα τα καλύτερα για το νησί.

Σας ευχαριστώ όλους, με εκτίμηση Χρήστος Καρυπίδης”.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here