Ένα χρυσό για την Θράκη στην 1η μέρα του Πανελλήνιου Παίδων – Κορασίδων! Όλα όσα έκαναν οι Θρακιώτες…

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Με ένα χρυσό ξεκίνησαν οι Θρακιώτες που συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων που διεξάγεται στην Λάρισα.

Στο «Αλκαζάρ» της Λάρισας ξεκίνησαν οι αγώνες για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων με αρκετά καλή παρουσία από τους Θρακιώτες που μετέχουν (Θυμηθείτε όλες τις συμμετοχές ΕΔΩ).

Ιδανικά ξεκίνησε της υποχρεώσεις του ο πρωταθλητής του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης Πέτρος Καραβλετης  που κατέκτησε την πρώτη θέση στον τελικό των 110μ. με εμπόδια με χρόνο  14,51. Ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως ο Ξανθιώτης αθλητής ήταν πρώτος και στον προκριματικό που έγινε το πρωί με χρόνο 14,37.

Εξαιρετική είναι και η παρουσία του δεκαθλητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Γιώργου Σιταρίδη που μετά τα πέντε πρώτα αθλήματα του δεκάθλου, βρίσκεται στην τρίτη  θέση με 3,153 πόντους, πρωτοπόρος είναι ο  Φώτης Κακαργιάς  του ΓΣ Καρδίτσας με 3.332 βαθμοί, ενώ δεύτερος είναι ο  Μιχάλης Αξαρλής του ΓΑΣ Παιανίας με 3.299.

Στον Ακοντισμό των Κορασίδων την Θράκη εκπροσώπησαν δύο αθλήτριες από τον Έβρο χωρίς πάντως κάποια να περάσει στον τελικό. Η Δήμητρα Ντέρου του Πρωτέα Αλεξανδρούπολης που τερμάτισε 21η με βολή στα 32,14 , ενώ η αθλήτρια του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Αθανασία Καπούτση τερμάτισε στην 28η θέση με βολή στα 30,27.

Θετική κρίνεται και  η παρουσία της αθλήτριας του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Μαρία Μαναργιά που  πέρασε στον τελικό των 100μ.  ως 16η  στον προκριματικό με χρόνο  12,76. Στον τελικο που έγινε το απόγευμα η πρωταθλήτρια του Εθνικού κατετάγη 16η με χρόνο 12,96.

Τέλος καλή ήταν και η παρουσία του αθλητή του ΑΠΟΦΚΑ Ξάνθης Μιχάλη Λίτσου στα 400μ. οπού τερμάτισε στην 18η θέση στον προκριματικό με χρόνο 53,71.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here