Το «μπέρδεμα» και η … απάντηση του Γιάννη Παπαδημητρίου!

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ο αντιπρόεδρος πλέον και τεχνικός διευθυντής της Skoda Ξάνθη Γιάννης Παπαδημητρίου με ανακοίνωση του μέσω της ΠΑΕ παίρνει πάνω του όλες τις πρόσφατες αποδεσμεύσεις που έγιναν στην ομάδα, απαλλάσοντας τον νέο προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη από αυτές, θέλοντας να δώσει απάντηση στον Μπάμπη Χατζημεστή. 

Αρκετά μπερδέματα φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει οι δηλώσεις του Μπάμπη Χατζημεστή (Θυμηθείτε ΕΔΩ) για την αποχώρηση του Θόδωρου Τορομανίδη από την ομάδα της Ξάνθης, με τον Γιάννη Παπαδημητρίου να  βγάζει μέσω της επίσημης ΠΑΕ δήλωση στήριξης προς τον προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη. Πάντως αξίζει να ξεκαθαρίσουμε πως μάλλον υπάρχει μπέρδεμα στην υπόθεση μια και όπως σας είχαμε γράψει και τότε σε συνομιλία που είχαμε με τον κ. Χατζημεστή μας ξεκαθάρισε πως μπορεί στα γραφόμενα του να αναφέρει τον κ. Τσιώλη και τον κ. Πανόπουλο αλλά εμμέσως πλην σαφώς αναφέρεται σε νεόκοπο διοικητικό παράγοντα της ομάδας, και ο νοών νοείτω

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:
«Ο προπονητής μας Σάκης Τσιώλης δεν έχει καμία σχέση και συμμετοχή στην αποδέσμευση των τριών ποδοσφαιριστών μας Δουμάνη, Τορομανίδη και Γκαγκολάρι. Αυτή είναι μία αξιολόγηση προσωπικά δική μου με βάση την παρουσία των παιδιών αυτών τα τελευταία χρόνια στην ομάδα και για την οποία θα κριθώ. Εύχομαι στα παιδιά αυτά καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ».