Ο Κουλουριώτης μετά το Λίβανο στην Κρήτη!

Ανταπόκριση από την Κρήτη: Λάζαρος Φιλιππίδης

– Άμεσος συνεργάτης του Χανιώτη Γιώργου Καλαφατάκη, για τη νέα αγωνιστική περίοδο, θα είναι ο “δικός” μας Χάρης Κουλουριώτης, όπως ενημέρωσε η KAE Ρέθυμνο. Αυτή τη περίοδο o 35χρονος τεχνικός θα βρεθεί για διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα της γυναίκας του, αλλά και να δει παλιούς του φίλους από τη πόλη, ώστε τον άλλο μήνα να ξεκινήσει την προετοιμασία για τη νέα χρονιά με την ομάδα του Ρεθύμνου.

Την προσθήκη του Χάρη Κουλουριώτη στο τεχνικό επιτελείο του Ρεθύμνου ανακοίνωσε η κρητική ΚΑΕ. Πρόκειται για παλιό γνώριμο του Γιώργου Καλαφατάκη, καθώς είχαν συνεργαστεί πέρυσι για ένα μικρό χρονικό διάστημα στον Ίκαρο Χαλκίδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ρεθύμνου αναφέρει:

“Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει τη συνεργασία της με τον προπονητή Χάρη Κουλουριώτη που θα πλαισιώσει από εδώ και στο εξής το τεχνικό επιτελείο της ομάδας”.

Ο Χάρης Κουλουριώτης έχει διατελέσει προπονητής σε πολλές ομάδες της Α1 κατηγορίας όπως ο Ηλυσιακός και ο Ίκαρος Χαλκίδας, στον οποίο και συνεργάστηκε με τον Γιώργο Καλαφατάκη, ενώ έχει εργαστεί και στο εξωτερικό φέτος για λογαριασμό της ομάδας του Λιβάνου, Τσάμπβιλ, κοουτσάροντάς την ο ίδιος στο τέλος της σεζόν (θυμηθείτε το άρθρο του ThrakiSportS Ο Σούμποτιτς ηττήθηκε από τον Κουλουριώτη στο Λίβανο).

Ο Κουλουριώτης θυμιζουμε είναι γνωστός στους Θρακιώτες φιλάθλους, καθότι σπούδασε στο ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής και έκανε τα πρώτα του προπονητικά βήματα στην περιοχή μας και ο οποίος έπειτα από 7 χρόνια σε πάγκους Α1 εργάστηκε για πρώτη φορά εκτός Ελλάδος στην Τσαμπβιλ. Ήταν ο δεύτερος της “συνομοταξίας” των αποφοίτων του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου που μέσα σε λίγους μήνες μετακόμισε σε αραβική χώρα, αναλαμβάνοντας σημαντικό προπονητικό ρόλο μετά τον πρωην προπονητή του ΓΑΣ Τάκη Φωτεινάκη που βρίσκεται από την αρχή του έτους στο Κατάρ και τις νεανικές  Εθνικές Ομάδες της χώρας.