Δυναμική επιστροφή για τον Γιάννη Καβαρατζή μετά τον σοβαρό τραυματισμό του

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

–  Δυναμική ήταν η επιστροφή στην άμμο του Γιάννη Καβαρατζή, πρωταθλητή Ελλάδος με τον Γρηγόρη Κοντοστάθη στους εφήβους πέρυσι, ο οποίος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του το φθινόπωρο με ρήξη πρόσθιου χιαστού έχασε όλη την σεζόν στην σάλα αλλά επέστρεψε δριμύτερος στο αγαπημένο άθλημα του καλοκαιριού, το μπιτς βόλεϊ.

 

Έχοντας ως παρτενέρ τον Α. Βανδώρο κατάφερε να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό του Μάστερς που διεξάγεται αυτό το τριήμερο στο Καράβι του Σχοινιά, στην Αθήνα. Το δίδυμο Βανδώρου-Καβαρατζή πέρασε μπάι στον πρώτο γύρο, κέρδισε στον δεύτερο με 2-0 σετ (21-18, 21-17) τους Βλαχάκη-Κούνα που ήταν δευτεραθλητές πριν λίγο καιρό στην Beach Volleyleague και στην συνέχεια κέρδισαν με 2-1 και τους Αραμπατζή-Κουμιώτη (14-21, 21-11, 15-9) για να εξασφαλίσουν την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρώτη συμμετοχή μου σε κυρίως ταμπλό ενός τουρνουά Μάστερς. Περισσότερο όμως χαίρομαι γιατί δικαίωσα την επιλογή του συμπαίκτη μου, ο οποίος μου πρότεινε να παίξουμε, μιας και ο δικός του παρτενέρ, ο Ζωλασταθιάδης βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κ23 στο Ακαπούλκο» δήλωσε ο αλεξανδρουπολίτης Γιάννης Καβαρατζής, που επέστρεψε δυναμικά στην ενεργό δράση του μπιτς βόλεϊ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.