Στην Λάρισα ο Πασχάλης Μελισσάς εάν…

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη : Κώστας Καραγιάννης

– Στην ΑΕΛ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ξανθιώτης μέσος Πασχάλης Μελισσάς, που έμεινε ελεύθερος από τον Πανιατωλικό και βρήκε στην Λάρισα τον νέο του ποδοσφαιρικό προορισμό… εάν βέβαια προχωρήσει η εκκαθάριση της ΑΕΛ και πάρει αδειοδότηση η ομάδα. 

Ο Ξανθιώτης άσσος, που το όνομά του ακούστηκε λίγο και για τον Πανθρακικό, ανακοινώθηκε επίσημα από τους «βυσσινι» μαζί με ακόμη δύο παίκτες, με τον έναν μάλιστα να είναι ακόμη ένας γνωστός του Ξανθιώτικου κοινού, ο λόγος για τον Δημήτρη Κοντοδήμο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ για τις νέες μεταγραφές:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση των Joaquin Forner de Mertin Ojede (27/01/1990), Δημήτρη Κοντοδήμου (21/0/1982) και Πασχάλη Μελισσά (09/03/1982) για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015».

Αρκετά δύσκολη είναι η υπόθεση της αδειοδότησης της ΑΕΛ αφού τα χρέη κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το σχετικό εγχείρημα, ιδίως μετά την συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι της ομάδας μαζί με εκείνους της πλευράς Πλεξίδα και της ΕΠΟ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ για το θέμα της εκκαθάρισης: “Στις 9-7-2014 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων του Σωματείου της ΑΕΛ (εκπροσωπουμένου από τον Πρόεδρο του ΔΣ κ. Μπαλατσούκα και τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας κ. Χελιδόνη), εκπροσώπων της υπό σύσταση ΠΑΕ (εκπροσωπουμένης από τον κ. Πλεξίδα και τον δικηγόρο κ. Λίβα) και εκπροσώπων της ΕΠΟ από τη νομική υπηρεσία της και το τμήμα αδειοδότησης.

Μετά από δίωρη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων επί όλων των θεμάτων προέκυψε το κάτωθι ασφαλές συμπέρασμα:

– ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ, Η ΝΕΑ ΠΑΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΠΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΥΕΦΑ

Δηλώθηκε μάλιστα ότι δεν πρέπει ούτε για μια μέρα να συμπέσουν σε λειτουργία δύο ΠΑΕ προερχόμενες από το ίδιο μητρικό Σωματείο. Αυτό μεταφράζεται στο ότι η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 πρέπει να εκκαθαριστεί και να διαγραφεί από τα μητρώα ανωνύμων εταιριών πριν από την σύσταση της νέας ΠΑΕ ΑΕΛ.

Ακόμα δε σε ό,τι αφορά συμμετοχή σε διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ , αυτή δεν πρόκειται ποτέ να λάβει χώρα αν πρώτα δεν εξοφληθούν πλήρως όλοι οι ποδοσφαιριστές και προπονητές της προηγούμενης ΠΑΕ. Η δε ΟΥΕΦΑ αντιμετωπίζει το θέμα κάθετα, ιδιαίτερα για τις ομάδες που η ίδια κρίνει ότι δόλια υποβιβάστηκαν για να επιστρέψουν άμεσα  με τα ίδια χρώματα και εμβλήματα.

Ως εκ τούτου γίνεται κατανοητό ότι η συμμετοχή της ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE κρέμεται από μια κλωστή. Το ΔΣ συνεκτιμώντας τα ανωτέρω δηλώνει σήμερα ότι απαιτεί την άμεση ολοκλήρωση της εκκαθάρισης όπως υποσχέθηκαν οι εκκαθαριστές της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964. Σε διαφορετική περίπτωση με την παρέλευση της προθεσμίας που οι ίδιοι δήλωσαν, θα κινηθεί άμεσα κατ’ αυτών επιδιώκοντας κάθε ποινική και αστική τους ευθύνη.

Καλούμε όλο τον κόσμο της ΑΕΛ να κλείσει τα αυτιά του στους διάφορους προπαγανδιστές που μοναδικό στόχο έχουν τον αποπροσανατολισμό από τη μοναδική λύση που υπάρχει για τη συμμετοχή μας στο πρωτάθλημα, την ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.

Δηλώνουμε δε προς τον κ. Πλεξίδα ότι όλες οι ενέργειες  οι οποίες πραγματοποιεί για τη δημιουργία της νέας ΠΑΕ έχουν το ανάλογο ρίσκο που ο ίδιος αποκλειστικά αποδέχεται να επωμιστεί.

Ζητάμε από όλους αυτές τις κρίσιμες στιγμές για την  ιστορία της ΑΕΛ να προασπίσουν αυτό που μας ενώνει, την αγάπη μας για την ομάδα. Να ακολουθήσουν τις διαδικασίες του Σωματείου που σκοπό έχουν την επιβίωση της ομάδας. Να συμμετέχουν στο νέο μετοχικό κεφάλαιο αγοράζοντας έστω και μια μετοχή. Η συμμετοχή κάθε Λαρισαίου είναι το ισχυρότερο μήνυμα και προς τον πρώην και προς τον νυν υποψήφιο μεγαλομέτοχο της ομάδας.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Η ΑΕΛ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ Ή ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου”
 
    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here