Παρέμεινε Βραζιλία και χάνει το πρώτο δίμηνο του πρωταθλήματος ο Ρομέου!

Αποστολή στο Ρίο ντε Τζανέιρο: Γιάννης Γιαγκίνης

–  Μπορεί ο Πανθρακικός να έχει ξεκινήσει εδώ και ένα δεκαήμερο την προετοιμασία του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο στις προπονήσεις αυτές δεν μετέχει ο Ρομέου. Ο Βραζιλιάνος δεν βρίσκεται καν στην Κομοτηνή αλλά έχει μείνει στην πατρίδα του, καθώς δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του από την περασμένη σεζόν.

Το ThrakiSportS επικοινώνησε με τον Ρομέου, με την ευκαιρία της παρουσίας μας στην Βραζιλία. Ωστόσο, αν και κανονικά ο ίδιος έχει ως τόπο διαμονής της οικογένειάς του το Ρίο ντε Τζανέιρο, τον εντοπίσαμε στο… Σάο Πάολο. Ο λόγος όμως δεν ήταν η παρακολούθηση του δεύτερου ημιτελικού του Μουντιάλ ανάμεσα στην Αργεντινή και την Ολλανδία, που διεξήχθη εκεί το βράδυ της Τετάρτης.

“Θα το ήθελα πολύ να δω έναν αγώνα του Μουντιάλ από κοντά, αλλά δεν μπόρεσα να βρω εισιτήριο. Ο λόγος που βρίσκομαι στο Σάο Πάολο είναι ο ίδιος που με έχει υποχρεώσει να παραμείνω στην Βραζιλία. Κάνω φυσιοθεραπεία για το γόνατό μου. Έμεινα εδώ γιατί θα μπορώ να παίξω πάλι μόνο από τον Οκτώβριο και μετά, οπότε δεν είχε νόημα να έρθω από τώρα στην Ελλάδα”, τόνισε χαρακτηριστικά στο ThrakiSportS ο Ρομέου, που βρίσκεται πάντως σε διαρκή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Πανθρακικού.

Ο Ντος Σάντος Κοραντίνι Ρομέου, όπως είναι το πλήρες όνομά του, τραυματίστηκε στην αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον Απόλλωνα Σμύρνης, προς το τέλος του πρωταθλήματος. Στις αρχές Απριλίου υποβλήθηκε στην Αθήνα σε επιτυχή, όπως είχε ανακοινωθεί τότε, χειρουργική επέμβαση μετά την ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου που είχε υποστεί.  Δυστυχώς αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που εγχειρίζεται ο Ρομέου. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στο παρελθόν.

Μέχρι και τον τραυματισμό του, είχε στο πρωτάθλημα 28 εμφανίσεις και 4 τέρματα. Παρόλα αυτά όμως, ο Πανθρακικός προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του, δείχνοντας την εκτίμησή του στο πρόσωπο του βραζιλιάνου παίκτη, αν και δεδομένα δεν θα μπορεί αυτός να προσφέρει τις υπηρεσίες του τουλάχιστον για τους πρώτους δύο μήνες του πρωταθλήματος, ενώ κανείς δεν εγγυάται επίσης ότι θα μπορέσει άμεσα να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και να βρεθεί στο υψηλό επίπεδο που είχε πιάσει μέχρι και τον τραυματισμό του.