Επιβεβαιώνει το φλερτ με την Ξάνθη ο Παντελής Καπετάνος

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Συνέντευξη στην εφημερίδα “Μέτροσπορτ” παραχώρησε ο διεθνής επιθετικός Παντελής Καπέτάνος, στην οποία αποκάλυψε λοτι μετά από έξι χρόνια στη Ρουμανία φέτος  θα παίξει ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και ίσως στη Skoda Ξάνθη…

Ο Παντελής Καπετάνος, μίλησε για την επιστροφή του στη Ελλάδα, λέγοντας ότι αυτή τη στιγμή προτεραιότητά του είναι για οικογενειακούς λόγους η Ελλάδα, γιατί στο Βουκουρέστι που είχε ελληνικό σχολείο μπορούσε να βολευτεί η κατάσταση με τον γιο του και να συνεχίσει εκεί. Όμως επειδή δεν ξέρει που θα πάει, δεν μπορεί να πάει κάπου στη Ρουμανία που να μην υπάρχει ελληνικό σχολείο και γι΄ αυτό έχει αργήσει να αποφασίσει, οπότε τη δεδομένη στιγμή, κλίνει προς την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Παραδέχτηκε όσα πρώτο ανέφερε από καιρό το ThrakisportS ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με την Ξάνθη, γιατι είναι μία πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα, μία καλή επιλογή για αυτόν αλλά και για κάθε ποδοσφαιριστή. Θεωρεί τη Ξάνθη μια από τις  δύο – τρεις ομάδες που θα τον ενδιέφεραν στην Ελλάδα, αν και ακόμα παρά τις συζητήσεις δεν έχει ολοκληρωθεί κάτι. Πάντως σε λίγες ημέρες θεωρεί λογικά ότι όλα θα τελειώσουν (μάλλον θετικά).

Για την πιθανή επιστροφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο ο Κοζανίτης επιθετικός νιώθει άγχος σα να  ξεκινάει και πάλι τώρα την καριέρα του, αν και όλα αυτά τα χρόνια στην Ρουμανία πέρασε εκεί μέχρι στιγμής τα καλύτερα του χρόνια. Έπαιξε Τσάμπιονς Λιγκ, πήρε πρωταθλήματα και γενικά πέρασε πολύ ωραίες στιγμές.