Ανανέωσε την συνεργασία με την Ορεστιάδα ο Πασχάλης Ποτολίδης

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

–  Μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων ο Αθλητικός Όμιλος Ορεστιάδας κατέληξε σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ορεστιαδίτη κεντρικό Πασχάλη Ποτολίδη για την προσεχή σεζόν 2014-2015.

Ο Πασχάλης Ποτολίδης μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Α.Ο.Ορεστιάδας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και σχολίασε σχετικά: “Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος που θα συνεχίσω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην Ορεστιάδα, μετά από πολλές προσπάθειες καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, εκεί που πραγματικά ανήκει. Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ με την ομάδα της καρδιάς μου στην Α1 εθνική κατηγορία και θα προσπαθήσω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις να συμβάλω στην επίτευξη των στόχων της ομάδας”.

Για τον προπονητή Κώστα Δεληκώστα είπε: “Προσωπικά δεν έχω συνεργαστεί με τον κύριο Δεληκώστα αλλά με μια πρώτη συζήτηση που κάναμε θεωρώ ότι είναι γνώστης του αθλήματος και πιστεύω ότι θα βοηθήσει στην ανάπτυξη των νέων παιδιών της ομάδος αλλά και εμάς τους παλιότερους έτσι ώστε να βγάλουμε το εκατό τις εκατό των δυνατοτήτων μας μέσα στο γήπεδο”.

Για την διοίκηση ανέφερε: “Πιστεύω ότι η διοίκηση κατέβαλε πολύ μεγάλη προσπάθεια την περυσινή σεζόν έτσι ώστε φέτος η ομάδα να αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία έχω την πεποίθηση ότι θα γίνει το ίδιο και φέτος έτσι ώστε να φτάσουμε την Ορεστιάδα όσο το δυνατών ψηλότερα”.

Για τον κόσμο, τέλος, ανέφερε: “Ο κόσμος είναι το άλφα και το ωμέγα για αυτή την ομάδα πέρυσι ήταν ο έβδομος παίχτης σε κάθε αγώνα και πιστεύω ότι και φέτος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμα μας και θα μας δώσει ώθηση για να πετύχουμε τους στόχους μας. Εμείς με τη σειρά μας θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τον ικανοποιήσουμε και να ζήσουμε ξανά όλοι μαζί ένα νέο όνειρο”.

Ο Ορεστιαδίτης κεντρικός μετά από δύο πετυχημένες σεζόν στην Νίκη Αιγινίου  οι οποίες περιελάμβαναν μια άνοδο και μια καθοριστική χρονιά για την παραμονή της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία, επέστρεψε στην Ορεστιάδα κάνοντας το ίδιο ακριβώς πράγμα στην πρώτη του σεζόν με την διαφορά ότι φέτος ονειρεύεται μεγαλύτερα πράγματα.