Στον Πανθρακικό ο 16χρονος Ηλίας Κοσμίδης από τη Θεσσαλονίκη!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Ανδρέας Αγελαρίδης

– Στον Πανθρακικό υπέγραψε πριν λίγες μέρες ο Ηλίας Κοσμίδης που ανήκε στην Ακαδημία των Μπέμπηδων 2000, του πρώην διεθνή παλαίμαχου άσου του ΠΑΟΚ Παναγιώτη Κερμανίδη.

 

Ο 16χρονος Κοσμίδης (γενν. 4/10/1998), σύμφωνα με το football-academies, αγωνίζεται ως κεντρικό και δεξί χαφ, αλλά μπορεί άνετα να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, ενώ είναι πολύ γρήγορος και διαθέτει εξαιρετική τεχνική. Το έντονο ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομάδας της Κομοτηνής τους τελευταίους μήνες, ήταν αυτό που έκανε τον μικρό να επιλέξει τον Πανθρακικό, να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Ο Κοσμίδης θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στην ομάδα Κ17.
                           
Ο Ηλίας Κοσμίδης δήλωσε:
«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Πανθρακικό. Με κέρδισε πολύ η συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας και πιστεύω πολύ ότι ο Πανθρακικός είναι ένα πολύ καλό βήμα για εμένα. Θα δουλέψω σκληρά να δικαιώσω τους ανθρώπους εδώ, που επένδυσαν σε μένα, αλλά και τους γονείς μου που όλα αυτά τα χρόνια είναι δίπλα μου. Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, τόσο στον κύριο Παναγιώτη Κερμανίδη, όσο και στον προπονητή μου Απόστολο Μαστρανέστη, δύο ανθρώπους που οφείλω πολλά, για τη μέχρι τώρα ποδοσφαιρική μου πορεία».