Οι Θρακιώτες Παρατηρητές και εκπαιδευτές που πέρασαν τα τεστ!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Με αρκετούς Θρακιώτες παρατηρητές και εκπαιδευτές να περνάνε με επιτυχία τις γραπτές εξετάσεις του σεμιναρίου προεπιλογής παρατηρητών και εκπαιδευτών 2014-2015, που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Veriopolis Hotel στη Βέροια, ολοκληρώθηκαν τα τέστ για την 2η και 3η κατηγορία.

Με επιτυχία ολοκλήρωσαν τις γραπτές εξετάσεις του σεμιναρίου προεπιλογής παρατηρητών και εκπαιδευτών 2014-2015 για την τρίτη και δεύτερη κατηγορία που διεξάγεται στο συνεδριακό χώρο του Veriopolis Hotel  στη Βέροια.

Στην Τρίτη κατηγορία είχαμε δύο Θρακιώτες να περνάν τα τεστ των παρατηρητών ενώ έναν στους εκπαιδευτές. Στους παρατηρητές πέρασαν οι Χρήστος Ανδρούτσος(ΕΠΣ Έβρου) και Νικόλαος Μανάκας (ΕΠΣ Θράκης), ενώ ο Βέργος Χαλβατζής που πέρασε τα τεστ των εκπαιδευτών έχει δικαίωμα αξιολόγησης και ορισμού ως παρατηρητή στην Τρίτη κατηγορία.

Στην δεύτερη κατηγορία τώρα τα τεστ πέρασαν 5 παρατηρητές για την δεύτερη κατηγορία και 4 εκπαιδευτές. Στους παρατηρητές τα τεστ πέρασαν οι Ιωάννης Στρατούδης (ΕΠΣ Έβρου), Βασίλης Γαβιηλίδης (ΕΠΣ Θράκης), Αναστάσιος Ντοσίδης (ΕΠΣ Θράκης), Εμμανουήλ Ταπατζάς (ΕΠΣ Θράκης) και ο Μιχάλης Ντάκος της ΕΠΣ Ξάνθης. Ενώ στους εκπαιδευτές τα τεστ πέρασαν οι Ιωάννης Στρατούδης(ΕΠΣ Έβρου),  Αναστάσιος Ντοσίδης(ΕΠΣ Θράκης), Μιχάλης Ντάκος(ΕΠΣ Ξάνθης) και ο Δημήτρης Σαββόγλου επίσης  της ΕΠΣ Ξάνθης.