39χρονος κατηγορείται ύστερα από 7μήνες για τη δολοφονία 52χρονου στο Δορίσκο

– Ύστερα από 7 μήνες η αστυνομία εξιχνίασε την εξαφάνιση του 52χρονου Νικηφόρου Αρζίδη από τη Χηλή.

 

Ο 52χρονος αγνοούνταν από τις 8 Δεκεμβρίου του 2013. Ο Νικηφόρος Αρζίδης στις 8 Δεκεμβρίου είχε πάει στο σπίτι ενός 39χρονου, στο Δορίσκο Έβρου, για την είσπραξη χρηματικού ποσού από παλαιότερη μεταξύ τους αγοροπωλησία οχήματος, χωρίς έκτοτε να δώσει σημεία ζωής.
Από τις συστηματικές έρευνες που διεξήχθησαν, μεταξύ άλλων, είχε εντοπιστεί έξω από το σπίτι του 39χρονου το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του εξαφανισθέντος.

Το προανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε, υπεβλήθη στις αρμόδιες δικαστικές Αρχές, από τις οποίες εκδόθηκε σχετικό ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 39χρονου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με πρόθεση. Στο πλαίσιο εκτέλεσης αυτού του εντάλματος άμεσα οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 39χρονο ως δράστη της ανθρωποκτονίας.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς, έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, για προώθηση λαθρομεταναστών στο εσωτερικό της χώρας, παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών και του νόμου περί όπλων, καθώς και κλοπές. Ο 39χρονος συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα. εισαγγελέα πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης. Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενήργησε η υποδιεύθυνση ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: thrakinea