Video: Γιατί η Αρετή Κοσμίδου δεν είπε συγχαρητήρια στη νικήτρια του Voice;

Γράφει η Βερόνικα Ευθυμίου

– Από μακριά και… αγαπημένες Αρετή Κοσμίδου και Μαρία Έλενα Κυριάκου, μιας και δυο μήνες μετά το τέλος του «Voice», φαίνεται πως οι σχέσεις τους δεν ήταν και είναι οι καλύτερες.

Την αρχή έκανε πριν λίγες εβδομάδες η νικήτρια του Voice Μαρία Έλενα Κυριάκου, η οποία βγήκε και είπε πως «η Αρετή ενώ είχε την ευκαιρία να με συγχαρεί, δεν με συνεχάρη ποτέ».

Η απάντηση της Αρετής «Δεν της είπα συγχαρητήρια αυτοπροσώπως γιατί όταν τελείωσε το show ήταν όλα τα παιδιά εκεί, την αγκάλιαζαν, τη φιλούσαν. Ούτε κι εκείνη είπε σε εμένα συγχαρητήρια. Γύρισε το κεφάλι της και έφυγε. Με παράτησαν πάνω στη σκηνή και ένιωσα πολύ άσχημα αλλά το έκανα μηχανικά, όχι γιατί υπήρχε πρόθεση να μη της πω συγχαρητήρια. Επίσης όταν επέστρεψα στην Αλεξανδρούπολη είχα πολλά πράγματα να σκεφτώ το σχολείο, τις εξετάσεις. Εγώ δεν δεν είμαι από την Κύπρο για να με βοηθήσει το κράτος. Είχα άλλα θέματα να αντιμετωπίσω. Της έστειλα μετά ένα μήνυμα» διαβάζοντας αυτό το απόσπασμα στο Μελέτησε το, αναφέρθηκαν σε «μπηχτές» από μέρους της Αρετής Κοσμίδου στη νικήτρια του The Voice Μαρία Έλενα Κυριάκου, για το γεγονός ότι δεν αντάλλαξαν συγχαρητήρια, αλλά και για τη στήριξη που είχε λόγω της καταγωγής της, κάτι που η παίκτρια δεν έκρυψε όσο βρισκόταν στο παιχνίδι.

Στην ίδια συνέντευξη ωστόσο η 16χρονη Αρετή Κοσμίδου από την Αλεξανδρούπολη αναφέρει
«Έμεινα μονη μου στη σκηνή την ώρα που πανηγύριζαν. Ευτυχώς που ήρθε ο Μιχάλης. Ένιωσα άσχημα, αλλά κατάλαβα ότι από την χαρά της μπορεί να μην το σκέφτηκε. Κι εγώ μπορεί να έκανα το ίδιο. Δε θύμωσα μαζί της και πραγματικά συγχαρητήρια γιατί είναι απίστευτη.»

Πηγή: zappit.gr

[iframe width=”640″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/5VpqngHKCyc?feature=player_embedded” frameborder=”0″ allowfullscreen]