Μια εξαιρετική ημέρα… Μία εξαιρετική βραδιά…

Ανταπόκριση από τη Ξάνθη: Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Μετα την μεσημεριανή παρουσίαση του Σάκη Τσιώλη και μετά το πέρας της επίσημης πρώτης προπόνησης της SKODA ΞΑΝΘΗ, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας κ. Χρήστος Πανόπουλος παρέθεσε δείπνο το βράδυ της Δευτέρας στο Δ.Σ., στο προσωπικό της Π.Α.Ε. καθώς και στο προπονητικό team.

 Η ανακοίνωση της ομάδας για τη χθεσινή βραδιά στις εγκαταστάσεις της ομάδας:

“Σε μία υπέροχη βραδιά στο Le Chalet, οι άνθρωποι που εργάζονται στην ξανθιώτικη ομάδα, είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις θαλασσινές γεύσεις της κουζίνας του ξενοδοχείου των αθλητικών εγκαταστάσεων, συζητώντας για το νέο ξεκίνημα της SKODA ΞΑΝΘΗ και φυσικά ευχόμενοι μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες.
Ο Πρόεδρος Άρης Πιαλόγλου, ο Β’ Αντιπρόεδρος και Τεχνικός Διευθυντής Γιάννης Παπαδημητρίου, ο Διευθύνοντας Σύμβουλος Νίκος Επιτρόπου, τα μέλη κ.κ. Γιώργος Μπερμπέρογλου, Δαμκαλής Πέτρος και Δαμκαλής Νίκος, ο επίτιμος πρόεδρος Κώστας Πατσαμάνης από πλευράς διοίκησης, ο Κώστας Κωνσταντινίδης και ο Γιώργος Κασναφέρης εκ μέρους του τεχνικού επιτελείου της SKODA ΞΑΝΘΗ καθώς επίσης όλο το προπονητικό team της επαγγελματικής ομάδας, το τεχνικό επιτελείο της Ακαδημίας αλλά και τα στελέχη του δυναμικού της ΠΑΕ, πέρασαν μία ευχάριστη βραδιά με αρκετή διάθεση για χιούμορ, δείγμα του ιδανικού κλίματος που επικρατεί στην ομάδα από το ξεκίνημα της αγωνιστικής σαιζόν”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here