Τελείωσε και του Σερφά στον Πανθρακικό!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Πριν από λίγο η ομάδα της Ομόνοιας από την Κύπρο, έλυσε την συνεργασία της με τον Σοφιάν Σερφά, επομένως ανοίγει η πόρτα για την επιστροφή του Γαλλοαλγερινού αμυντικού στην Κομοτηνή και στον Πανθρακικό.

 

Σύμφωνα με κυπριακά δημοσιεύματα ο 30χρονος Σερφά που βρίσκεται ήδη στην Κομοτηνη, αποτελεί παρελθόν από τους τριφυλλοφόρους της Κύπρου. Μένουν πλέον οι επίσημες ανακοινώσεις για να επισημοποιηθεί και η συνεργασία των δυο πλευρών, πιθανόν σαν ελεύθερου ποδοσφαιριστή

“Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Σοφιάν Σερφά για λύση της μεταξύ των δύο πλευρών συνεργασίας και εύχεται στον ποδοσφαιριστή ό,τι καλύτερο σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο”.

Ο Σερφά ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα το 2004 παίζοντας για την ομάδα νέων της Γαλλικής Μονακό, χωρίς να έχει επίσημη συμμετοχή.Από το 2005 μέχρι το 2007 έπαιξε για τη γαλλική Λουάν-Κουισό πραγματοποιώντας 59 εμφανίσεις και πετυχαίνοντας 5 τέρματα. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε με την φανέλα της ιστορικής Ρεμς πετυχαίνοντας 2 τέρματα στις 30 του εμφανίσεις. Ένα χρόνο αργότερα εντάχθηκε στο δυναμικό της γαλλικής Σεντάν με 16 συμμετοχές και τις περιόδους 2009 – 2011 αγωνίστηκε με τη φανέλα της γαλλικής ΛΜ Σατορού για 40 φορές. Το 2011 αφήνει μετά απο χρόνια το Γαλλικό πρωτάθλημα και εντάσσεται στο δυναμικό της Ομόνοιας Λευκωσίας πετυχαίνοντας δύο τέρματα στις 22 του εμφανίσεις, για να παραχωρηθεί ως δανεικός στον Πανθρακικό το 2012, όπου αγωνίστηκε 29 φορές. Το καλοκαίρι του 2013 επανεντάσσεται στην ομάδα της Ομόνοιας και εκτός εξαιρετικού απροοπτου θα φορά ξανά τα “πράσινα” του Πανθρακικού.