Όσα έγιναν στην πρώτη προπόνηση της Skoda Ξάνθη!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Με φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους για την νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της Skoda Ξάνθη στο γήπεδο της ομάδας στα Πηγάδια. Το παρών στην πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της ομάδας έδωσε ο ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθη Χρήστος Πανόπουλος ο οποίος παρακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης μαζί με τον τεχνικό διευθυντή και αντιπρόεδρο της ομάδας Γιάννη Παπαδημητρίου αλλά και σύσσωμη την διοίκηση του Δ.Σ. της Θρακιώτικης ΠΑΕ.

Το παρών έδωσε και αρκετός κόσμος που παρά την βροχή που έπεσε νωρίτερα δεν πτοήθηκε και βρέθηκε στο «SkodaΞάνθη Arena» αποθεώνοντας μάλιστα τον νέο προπονητή της ομάδας Σάκη Τσιώλη αλλά και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Το ενδιαφέρον του κόσμου όπως ήταν αναμενόμενο προσέλκυσαν τα τρία νέα μεταγραφικά αποκτήματα της Ξανθιώτικης ομάδας.

Μοναδική απουσία αυτή του Κάρλος Κάλβο που λόγω του γάμου της αδερφής του ζήτησε και πήρε μια μέρα παραπάνω άδεια. Ενώ πολύ ευχάριστη εντύπωση προκάλεσε η παρουσία του Πέτρου Μάνταλου που βρέθηκε στο γήπεδο για να δει την πρώτη προπόνηση της πρώην ομάδας του.

Στης δηλώσεις του ο Σάκης Τσιώλης και αφού πρώτα ευχαρίστησε τον κ. Πανόπουλο για την εμπιστοσύνη του, συνέχισε τονίζοντας πως βρίσκεται σε μια πολύ οργανωμένη ομάδα και θα πρέπει να αποφευχθεί η περσινή πορεία, ενώ συνέχισε λέγοντας πως η καλύτερη μεταγραφή της ομάδας είναι ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο της τελευταίες αγωνιστικές και αυτό είναι κάτι που όπως τόνισε ο Θεσσαλός πρέπει να κρατήσουν στην Ξάνθη. Ενώ έκλεισε τονίζοντας πως με σωστή και μεθοδική δουλειά οι στόχοι της ομάδας θα επιτευχθούν. 

Από την πλευρά του ο Μανώλης Παπαστεριανός αναφέρθηκε στην οργάνωση που υπάρχει στην ομάδα ενώ έθεσε ως στόχο της χρονιάς μια θέση που οδηγεί στα play off και την έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη. Από την πλευρά του ο Χρήστος Λισγάρας δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος για παρουσία του στην Ξάνθη και πρόσθεσε πως δεν θέλει να μείνει στης δηλώσεις αλλά με πράξεις στο γήπεδο, οπού θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Τέλος ο Άντριαν Λουσέρο εξέφρασε και αυτός την χαρά του για την παρουσία του στους Θρακιώτες τονίζοντας πω θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό για την εκπλήρωση των στόχων της ομάδας.

Θα ακολουθήσει σε επόμενη ανάρτηση πλήρες φωτορεπορτάζ από την πρώτη…