Παρελθόν από την Ξάνθη Ντε Γκούζμαν και Παπαδιώτης!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Ακόμη δύο αποχωρήσεις είχαμε από την Skoda Ξάνθη, με τους Τζούλιαν Ντε Γκούζμαν και Κίμωνα Παπαδιώτη να αποτελούν παρελθόν από την ομάδα της Θράκης.

Μπορεί η Ξάνθη να ανακοίνωσε την ανανέωση του Καρίμ Σολτάνι, και σιγά – σιγά να ανακοινώνει της μεταγραφικές της κινήσεις για την νέα περίοδο, παράλληλα συνεχίζεται το «ξεσκαρτάρισμα» του ροστερ με σκοπό από την Δευτέρα κιόλας ο Σάκης Τσιώλης να γνωρίζει σε ποιους μπορεί να υπολογίζει σε σχέση με το περσινό ρόστερ.

Έτσι μετά της αποχωρήσεις των Τσέμα, Χοσέμι, Ρούμπεν, Μαρίν, Παίτο και τον Μάνταλο που πήρε μεταγραφή για την ΑΕΚ, η Skoda Ξάνθη προχώρησε στην αποδέσμευση ακόμη δύο παικτών. Ο λόγος για τον Καναδό Τζούλιαν Ντε Γκούζμαν που παρά της συζητήσεις σε καλό κλίμα δεν βρέθηκε η «χρυσή τομή» και αποφασίστηκε να μην συνεχίσει και την νέα περίοδο να φορά την φανέλα της Θρακιώτικης ομάδα.

Ακόμα παρελθόν αποτελεί και ο νεαρός κεντρικός αμυντικός Κίμων Παπαδιώτης που αποκτήθηκε την περσινή σεζόν ως ελεύθερος από τον Απόλλων Αθηνών. Ο 20χρονός κεντρικός αμυντικός που δεν πήρε συμμετοχές στην πρώτη ομάδα ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας πως δεν υπολογίζεται και έτσι του δόθηκε η ελευθέρας να αναζητήσει  αλλού τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό. Ενώ μέσα στην ημέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά αν θα παραμείνει στην Ξάνθη ο Εστέμπαν Σολάρι, με της πιθανότητες να μην είναι υπέρ της παραμονής του Αργεντίνου.