Όλα όσα έγιναν στην κατασκήνωση του συλλόγου Γίνγκ Γιάνγκ

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Κατασκηνωτικό διήμερο διοργάνωσε ο Α.Σ. ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ για τους αθλητές και τους φίλους του συλλόγου,. Το Δ.Σ. και οι προπονητές θέλοντας να αποχαιρετήσουν την προπονητική χρονιά, συνδύασαν προπόνηση, εξετάσεις ζωνών, φιλικό πρωτάθλημα, με την ξεκούραση και την ευχαρίστηση.

Σε περιφραγμένη έκταση 8χλμ από την πόλη της Κομοτηνής, οι αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου καράτε παγκρατίου, aikido,  γυναικείας αυτοάμυνας, γονείς και φίλοι διασκέδασαν και πλούτισαν τις γνώσεις τους. Έστησαν σκηνές, είδαν άλογα από κοντά, έκαναν προπόνηση, έδωσαν εξετάσεις στο άθλημά τους και συμμετείχαν σε φιλικά πρωταθλήματα.

Το διήμερο έκλεισε με εξετάσεις προαγωγής ζωνών στο Okinawakarate, και με την υπόσχεση για νέα συνάντηση την επόμενη χρονιά!!

Παρευρέθησαν οι:

Παναγιώτης Κανελλόπουλος – Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος. Μαύρη ζώνη 8 dan στο Okinawakarate. Βασίλης Παπαδόπουλος – Πρόεδρος Ελλανοδικών Παγκρατίου. Μαύρη ζώνη 8 dan στο Okinawakarate. Αλέξανδρος Δούμας πρώην ομοσπονδιακός προπονητής Τζουντο τυφλών στην Ολυμπιάδα του Σύδνευ, μαύρη ζώνη 4 danJUDO. Άγγελος Αλτίδης – Μαύρη ζώνη 7 dan στο Okinawakarate. Ανδρέας Ντάβαρης μαύρη ζώνη 4 dan στο Okinawakarate. Έφη Σουλτανίδου Μαύρη ζώνη 2dan στο Okinawakarate.

Οι Δάσκαλοι του Α.Σ. ΓΙΝ ΓΙΑΝΓΚ :

Δήμητρα Μουσχάκη – Μαύρη ζώνη 5 dan στο Okinawa karate, Προπονήτρια Παγκρατίου Αθλήματος, μαύρη ζώνη 3 dan JU- JITSU. Ευθύμιος Δημητρακόπουλος – Μαύρη ζώνη 1danAIKIDO. Χαράλαμπος Γκιώργκης  – Μαύρη ζώνη 1 dan στο Okinawakarate, προπονητής Παγκρατίου.