Ο Κωστένογλου στη Ριζούπολη με… Κυβελίδη και Φαρινόλα!

Ανταπόκριση από την Αθήνα: Δημήτρης Αρβανιτίδης

– Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης επισημοποίησε το προπονητικό τιμ υπό την καθοδήγηση του πρώην παίχτη και προπονητή της Ξάνθης Νίκου Κωστένογλου, τον Κοτταρά ως τεχνικό διευθυντή, τις πρώτες μεταγραφές και την παραμονή Φαρινόλα.

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης προχώρησε σε ντεμαράζ ανακοινώσεων, γνωστοποιώντας την πρόσληψη του Κωστένογλου στην τεχνική ηγεσία μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό τιμ, την τοποθέτηση του Κοτταρά σε ρόλο τεχνικού διευθυντή, τις μεταγραφές των Κυβελίδη, Γκονζάλες καθώς και την παραμονή του Φαρινόλα.

Αναλυτικά, οι σχετικές ανακοινώσεις της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αναφέρουν τα ακόλουθα:

«- H ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μας για τη σεζόν 2014-15.

– Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει ότι ο Δημήτρης Κοτταράς είναι πλέον ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας.

Το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο απαρτίζουν οι: Γιώργος Αλεξόπουλος (βοηθός προπονητή), Δημήτρης Τσίτος (γυμναστής), Θανάσης Κόης (προπονητής τερματοφυλάκων).

– Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοίνωσε την απόκτηση του πρώην επιθετικού του Πανθρακικού προ διετίας Λεωνίδα Κυβελίδη και του Γκάστον Γκονζάλες για ένα χρόνο. Παράλληλα, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της για έναν ακόμα χρόνο με τον Βραζιλιάνο πολιτογραφημένο, Έλληνα επιθετικό Πάολο Φαρινόλα που ξεκίνησε την καριέρα του στη SKODA Ξάνθη το 2001 και έμεινε στην ομάδα μέχρι το 2004».