Ο Γάλλος Ντιγκινί και επίσημα στον Πανθρακικό!

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Δημήτρης Μπακιρτζής

– Ο Πανθρακικός δείχνει ότι δεν χρονοτριβεί και μόλις βγήκε στην επιφάνεια το όνομα του Γάλλου Νικολά Ντιγκινί ανακοινώθηκε η απόκτησή του.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός τα βρήκε σε όλα με την ομάδα της Κομοτηνής, αφού βρίσκεται ήδη στην Κομοτηνή, όπως γράφτηκε νωρίς το πρωί και από το ThrakisportS και αναμένεται να βοηθήσει πολύ στο δημιουργικό κομμάτι. Εξάλλου, ο Ντιγκινί αποτελεί προσωπική επιλογή του Άκη Μάντζιου, που θεωρεί ότι ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού των «πρασίνων».

Σειρά αναμένεται να πάρουν οι υποθέσεις του Μεχία και του Σερφά, ενώ με την απόκτηση του Ντιγκινί φαίνεται να απομακρύνεται η περίπτωση του επιθετικού Νίκου Αγγελούδη που καταλήγει πρός Λεβαδειακό. Μυστήριο όσο αφορά με τον Μπεν Σαμπατ που ενώ είχε συμφωνήσει να παραμείνει στον Πανθρακικό φαίνεται να απομακρύνεται η περίπτωση ενεργοποίησης του συμβολαίου του. Μεταγραφές για τον Πανθρακικό!!! Τριπλό χτύπημα από τους πράσινους…

Αναλυτικά η ανακοίνωση για το Νικολά Ντιγκινί:

Ο Πανθρακικός ανακοινώνει την απόκτηση του Νικολά Ντιγκινί (Nicolas Diguiny)  που αγωνίζεται στη θέση του μέσου.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στις 31 Μαΐου 1988 στην Saint – Germain-en- Laye της Γαλλίας , έχει ύψος 1.79, ζυγίζει 70 κιλά και προηγούμενη ομάδα του ήταν η γαλλική Vannes με την οποία μέτρησε πάνω από 150 συμμετοχές στα εθνικά πρωταθλήματα της Γαλλίας σημειώνοντας 23 γκολ.