Πρωτοποριακές προτάσεις στην ημερίδα του ΜΓΣ Εθνικού – ΑΠΟΚΔΑ

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Μια πρωτότυπη ημερίδα – συζήτηση διοργανώθηκε από τον ΜΓΣ Εθνικό και τον ΑΠΟΚΔΑ, με θέμα: «Βελτίωση της λειτουργίας των αθλητικών σωματείων και αξιολόγησή τους από το Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό», την οποία παρακολούθησαν στελέχη των δύο οργανισμών, καθώς και στελέχη πολλών σωματείων της πόλης.

Ομιλητές ήταν ο κ. Γιώργος Γκανάτσιος, Διευθυντής Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρίας Διοίκησης Αθλητισμού και Αναψυχής (ΕλλΕΕΔΑΑ) και ο κ. Δημήτρης Γαργαλιάνος, Αναπληρωτής Καθηγητής, ΤΕΦΑΑ ΔΠΘ, ειδικός σύμβουλος ΣΕΓΑΣ και ΜΓΣ Εθνικού.

Οι ομιλητές παρουσίασαν διεξοδικά το πολύπλοκο αυτό θέμα και μέσα από ένα γόνιμο διάλογο προσδιορίστηκαν διαδικασίες που θα συμβάλλουν στη βελτίωση της συνεργασίας μεταξύ των αθλητικών φορέων της πόλης. Σημαντική πρωτοβουλία ανέλαβαν ειδικά εκπαιδευόμενα διοικητικά στελέχη του Εθνικού να επεξεργασθούν τις πληροφορίες που παρουσιάστηκαν, να κάνουν επικεντρωμένη και πιο λεπτομερή έρευνα στη βιβλιογραφία και να συγκροτήσουν συγκεκριμένη πρόταση αξιολόγησης των σωματείων του Δήμου Αλεξανδρούπολης από τη Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό μέσα στις επόμενες λίγες εβδομάδες.