Photos: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τουρνουά μπάσκετ 4on4 του Εθνικού

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ζαχαρίας Μπαλτζής

– Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο 4οn4 τουρνουά μπάσκετ του Μ.Γ.Σ. Εθνικού Αλεξανδρούπολης που διήρκεσε από 11 ως 29 Ιουνίου στο κλειστό “Μιχάλης Παρασκευόπουλος”.

Στον τελικό του τουρνουά νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η «ΤΑΞΙ – ΦΑΡΟΣ» (Πομακάκης, Δαγκάκης,Σεϊνης, Δίγκας, Βίτσας, Κωνσταντίνου) απέναντι στους «MACABEER» (Γεροντίτης, Χονδρόπουλος, Τσιτσικλής, Πενίδης, Μπαγκαλίδης, Μηταλάκης).

Στους διαγωνισμούς που έλαβαν μέρος πριν τον τελικό, νικητές αναδείχθηκαν οι Πίτσκος Γιώργος, στο διαγωνισμό halfcourtshot, και Γιάννης Παπαλαμπίδης, στο διαγωνισμό τριπόντων.

Τις απονομές έκαναν ο έφορος του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού Γιώργος Πασσιάς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Μανόλης Βουκουρεσλής. Εξέχουσα προσωπικότητα του τουρνουά που βραβεύθηκε ήταν ο Μάριο Πρίμορατς, μέλος της μεγάλης εθνικής ομάδας της Γιουγκοσλαβίας την δεκαετία του ‘90 με πολλές ευρωπαϊκές διακρίσεις, ο οποίος συμμετείχε και σαν παίχτης στο τουρνουά με την ομάδα «ΟΝΕ ΤΕΑΜ FORONEMAN».

Επίσης η διοίκηση της ομάδας ευχαρίστησε θερμά τους χορηγούς της (Κυβερνείο, Περίγυρος, ΙΚΤΕΟ) που την στήριξαν κατά τη διάρκεια αυτής της πολύ δύσκολης χρονιάς, καθώς και τον Σύνδεσμο Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης, τον πρόεδρο Δημήτρη Μιχελή και όλους τους διαιτητές που διαιτήτευσαν τα παιχνίδια. Το κλίμα καθ΄όλη τη διάρκεια του τουρνουά ήταν πολύ ευχάριστο και όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Ακολουθούν φωτογραφίες από την επιτυχημένη διοργάνωση του τουρνουά μπάσκετ 4on4.