“Ότι πρόταση και να κατέθετε ο Ολυμπιακός στη Super League θα περνούσε”!!!

Ανταπόκριση από τη Θεσσαλονίκη: Κώστας Καραγιάννης

– Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανθρακικός, Δημήτρης Τζελέπης και μίλησε για την εκλογή του κ. Αγραφιώτη στην προεδρία της Σούπερ Λίγκα.

Αναλυτικά όσα τόνισε ο πρόεδρος του Πανθρακικού στην εκπομπή «Στη Σέντρα» στο Αθλητικό Metropolis :

«Είναι μια καλή κίνηση από την στιγμή που υπήρχε κοινή αποδοχή του προεδρείου. Θεωρώ πως η εκλογή του κ. Αγραφιώτη θα είναι καλή για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με το παρελθόν του και τις διάφορες θέσεις που έχει υπηρετήσει στο παρελθόν, πιστεύω πως μπορεί να συμβάλει περισσότερο στην επίλυση τυχόν προβλημάτων που θα παρουσιαστούν».

Για το αν η εκλογή Αγραφιώτη πιστοποιεί την παντοκρατορία του Ολυμπιακού: «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι τέτοιο, από την στιγμή που μιλάμε για μια εκλογή κοινής αποδοχής. Η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός όποια πρόταση και να κατέθετε, θα είχε την πλειοψηφία στο συμβούλιο. Από την στιγμή που πέρασε με την συναίνεση του Παναθηναϊκού δεν μπορούμε να μιλάμε για παντοκρατορία».

Για το αν η συμφωνία Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού θα είναι εύθραυστη: «Εύχομαι ότι δεν θα είναι εύθραυστη. Όπως και να έχει, άλλα είναι τα σοβαρά προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και όχι οι σχέσεις Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού».