Ανακοίνωσε επίσημα παίχτες ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης!

Ανταπόκριση από την Αλεξανδρούπολη: Ηλίας Μεταξάς

– Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ανακοίνωσε τις τέσσερις μέχρι τώρα μεταγραφές του και τις δυο ανανεώσεις που έγιναν στους δευτεραθλητές Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης:

Μετά από μία σύντομη ανάπαυλα και τις απαραίτητες κατά τον νόμο διαδικασίες εκλογής και συγκρότησης σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΤΑΑΠ ΕΘΝΙΚΟΣ και καθόσον το τμήμα δεν σταμάτησε να λειτουργεί και να σχεδιάζει, ανακοινώνουμε επίσημα τις κάτωθι μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων που έχουν ολοκληρωθεί μέχρι στιγμής και καλύπτουν τα όποια κενά δημιουργήθηκαν μετά το τέλος της προηγούμενης περιόδου 2013-2014.

Νεοαποκτηθέντες παίκτες:
Zarko Kisic, πασαδόρος, Σέρβος (ημ. γέννησης 1986), 1,97 ύψος
Cuk Bozidar, Ακραίος, Μαυροβούνιος, (ημ. γέννησης 1992), 1,98 ύψος
Χρήστος Κιόσης,  Κεντρικός, (ημ. γέννησης 1982),1,98 ύψος
Θωμάς Δημητριάδης, Ακραίος, (ημ. γέννησης 1992),1,92 ύψος

Ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους για την περίοδο 2014-2015:
Θεολόγος Δαρίδης, Κώστας Δαλακούρας

Το διοικητικό συμβούλιο με την καθοδήγηση των προπονητών της ομάδας μας συνεχίζει τις διεργασίες για την πλήρη κάλυψη των κενών με στόχο η ομάδα μας να συνεχίσει να είναι πρωταγωνίστρια και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και να χαρίσει ακόμα περισσότερες χαρές και συγκινήσεις στους φίλους της και να εκπροσωπεί την πόλη μας.