O Ορεστιαδίτης άσος Στέφανος Αμαξόπουλος προπονητής στην Αθήνα

Ανταπόκριση από την Ορεστιάδα: Γιάννης Βαβαλικούδης

– Ο βετεράνος άσσος της μεγάλης ομάδας της Ορεστιάδας με θητεία σε ΑΕΚ, Ηρακλή αλλά και στην Εθνική ανδρών, κατοικεί μόνιμα πλέον στην Αθήνα και ανέλαβε τις κορασίδες του συλλόγου καθώς και συνεργάτης του Χαλβατζάρα στις γυναίκες.

Η γυναικεία ομάδα του Μελάς Άγιος Ελευθέριος στο Αιγαλεω, αγωνίζεται στη Β΄ τοπική κατηγορία της ΕΣΠΕΔΑ κι έχει στόχο την άνοδο. Έδρα του συλλόγου είναι το κλειστό γυμναστήριο που βρίσκεται στις σχολικές εγκαταστάσεις πίσω από το ΙΚΕΑ.

«Η πρώτη συνεργασία που είχαμε με τον κύριο Μεταξά αλλά και τον Γιάννη Χαλβατζάρα άφησε σε όλους καλές εντυπώσεις και προχωρήσαμε ένα βήμα παρά πέρα. Κάναμε τριετές πλάνο για τις κορασίδες. Έχουμε ήδη 100 παιδιά και θέλουμε να κάνουμε σωστή και ποιοτική δουλειά για τη συνέχεια. Η προπονητική δεν ήταν στα άμεσα σχέδια μου αλλά βλέπω πως μέρα με τη μέρα με κερδίζει», δήλωσε στο volleynews.gr ο Στέφανος Αμαξόπουλος ο οποίος μάλιστα δεν ξέχασε πως σαν χθές την 1η Ιουλίου είχε γενέθλια ο Νίκος Σαμαράς. «Μας λείπει ο Σαμ αν και νομίζω πως ανά πάσα στιγμή θα σηκώσω το τηλέφωνο για να μιλήσω μαζί του. Λείπει από το ελληνικό βόλεϊ. Πάντα θα είναι ανάμεσα μας».