Μετατέθηκε η ΓΣ του ΓΑΣ Κομοτηνή

Ανταπόκριση από την Κομοτηνή: Γιάννης Παπαδόπουλος

– Για την Τρίτη 8 Ιουλίου μετατέθηκε η Γενική Συνέλευση του ΓΑΣ Κομοτηνή, καθώς έλειπαν για προσωπικούς λόγους ο πρόεδρος και ο ταμίας του συλλόγου. Αντίθετα έγινε σε πολύ καλό κλίμα συγκέντρωση, στην οποία οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν για όσα έγιναν την περασμένη χρονιά, αλλά και για τους στόχους της επόμενης.

Συντονιστής της όλης συζήτησης που έγινε, ήταν ο Κούλης Ταξιλδάρης, ο οποίος ανακοίνωσε ότι ο Νεοκλής Λεμονίδης θα παραμείνει προπονητής του ΓΑΣ και τη νέα χρονιά. Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας, θα γίνει σίγουρα μία μεταγραφή στα γκάρντ, στη θέση του Δημήτρη Μασλαρινού που συνεχίζει πλέον στο Γαλαξία, ο οποίος αποχώρησε, η ομάδα θα κινηθεί και για έναν παίκτη ο οποίος θα αγωνίζεται στις θέσεις 3-4, ενώ θα στηριχθεί στον περσινό κορμό, με το βάρος να έχει πέσει στους παλιούς της ομάδας, με τους οποίους υπάρχουν συζητήσεις ώστε να μείνουν και να βοηθήσουν και τη νέα χρονιά.

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο Στεπάν Ματεοσιάν, ο οποίος ανέφερε ότι “ύστερα από πολλά χρόνια καταφέραμε και βγάλαμε μια χρονιά χωρίς χρέη”. Ο κ. Ματεοσιάν μίλησε στη συνέχεια για την προσπάθεια που γίνεται ώστε να εγγραφούν νέα μέλη στην ομάδα, ενώ τόνισε ότι γίνεται πολλή καλή δουλειά στις ακαδημίες. Τέλος ευχαρίστησε τον κόσμο που την περασμένη χρονιά γέμισε αρκετές φορές το γήπεδο.

Η συζήτηση μετά στράφηκε ως προς την επερχόμενη Γενική Συνέλευση. Τονίστηκε ότι πρέπει να βρεθούν άτομα ενεργά που θα τρέξουν και θα βοηθήσουν, άτομα τα οποία πρέπει να έχουν νέες ιδέες και όρεξη για να τις υλοποιήσουν. Αυτό τόνισε και ο έφορος της ανδρικής ομάδας Θανάσης Καλαμάτας, λέγοντας ότι “πέρσι τέτοια εποχή ήμασταν έτοιμοι για διάλυση και φέτος τέτοια εποχή πανηγυρίζουμε την άνοδο στη Β’ Εθνική. Η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα πιό δύσκολη και γι’ αυτό χρειάζονται άτομα που να έχου όρεξη και μεράκι για να βοηθήσουν σε αυτή την προσπάθεια”.

Τέλος ο Πασχάλης Αθανασίου ανέλυσε το πλάνο που υπάρχει για τις ακαδημίες τη νέα χρονιά. Στόχος είναι τα παιδιά να φτάσουν τα 200-250. Οι προπονήσεις θα γίνονται τη νέα χρονιά στα κλειστά γυμναστήρια του 2ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου Κομοτηνής. Οι ακαδημίες θα αρχίσουν προπονήσεις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ τα αγωνιστικά τμήματα θα αρχίσουν προετοιμασία τις πρώτες μέρες του Αυγούστου. Τέλος συζητήθηκε το ενδεχόμενο να γίνει ημερίδα για να έρθουν τα παιδιά στο σύλλογο και να καταλάβουν πόσο συμαντικός είναι ο αθλητισμός, ενώ υπάρχει σκέψη να ξανασυσταθεί το τμήμα βόλεϊ.

Το ραντεβού πλέον δόθηκε για την Τρίτη 8 Ιουλίου στις 21:00 στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Λυκείου, όπου αναμένεται να γίνει η Γενική Συνέλευση και να υπάρξει καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο, ούτως ώστε η ομάδα του ΓΑΣ να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα τον προγραμματισμό της για τη νέα περίοδο.