Ο Μιχάλης Χατζηκλέαρχος στο ThrakiSportS «Όποιος θέλει το δελτίο του ας έρθει να το πάρει»!

Ανταπόκριση από την Ξάνθη : Νεκτάριος Αμποβιανίδης

– Έντονη ήταν η  αντίδραση του προέδρου της Ασπίδας Ξάνθης Μιχάλη Χατζηκλεάρχου για της «φήμες» που διαδίδουν κάποιοι για την στάση του σε θέματα παραχώρησης δελτίων ποδοσφαιριστών, δίνοντας μέσω του ThrakiSportS την δική του απάντηση.

Έξαλλος ήταν ο πρόεδρος της ομάδας της Ασπίδας Ξάνθης για αυτούς που έχουν αναπτύξει την παραφιλολογία  ότι ο πρόεδρος της Ασπίδας αρνήθηκε σε παίκτες της ομάδας να τους παραχωρήσει τα δελτία ώστε να συνεχίσουν σε άλλη ομάδα. Χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηκλέαρχος μας τόνισε πως ουδέποτε αρνήθηκε σε ποδοσφαιριστή  να του παραχωρήσει το δελτίο και δεν θα το πράξει ποτέ, άλλωστε η εμπειρία του τόσα χρόνια ως ποδοσφαιριστής δεν θα του επέτρεπε να κάνει αυτά που έκαναν  πολλοί παράγοντες διαχρονικά στα ερασιτεχνικά όχι μόνο της Ξάνθης αλλά και όλης της Ελλάδας.

Όπως μας τόνισε μόνο ένας ποδοσφαιριστής πήγε και του ζήτησε το δελτίο και του το έδωσε ο ίδιος προσωπικά, και αυτό θα πράξει για οποιονδήποτε θέλει να αποχωρήσει από την Ασπίδα. Χαρακτηριστικά μας ανέφερε πως όποιος παίκτης του ζητήσει το δελτίο του θα του το παραχωρήσει και θα του ευχηθεί και καλή επιτυχία, η Ασπίδα είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και όποιος δεν θέλει να φορά την φανέλα της ομάδας κανείς δεν θα του φράξει το δρόμο, μας ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας.